La calitatea imaginii per total nu e mare diferenta vizibila,inafara de Max,unde intradevar se observa putin.La Digi ar mai fi probleme cu Antena3,Prima,NationalTV si inca 2-3,dar cu celelalte e OK.Acum depinde si ce vrei,dac vrei Liga1 atunci trebuie sa iei Digi,daca vrei fotbal Italia-Spania iei Boom (pretul cred ca e cel mai mare),daca vrei sa folosesti cardul in alt receptor nu mai poti impaca capra cu varza,deci nu mai poti alege unul dintre cei doi de mai sus.Dolce e bun daca deja ai telefon fix si au o grila bogata,Focus e bun daca vrei sa platesti in anumite luni iar in altele nu,Max nu stiu ce sa zic.
Digi are un mic plus legat de numarul de programe si aici vorbesc de faptul ca e peste Focus pe de o parte,dar si peste Dolce cu pachetul Viasat,dar asta doar daca vrei pachetul Extra1.
Cu receptoarele de la Boom si Dolce nu ai ce face dupa incheierea contractului,asa ca daca e sa le cumperi e aiurea.Nici conserva de la Digi nu e departe,dar cel putin prinde FTA.Cu cele de la Focus si Max te descurci cat de cat,dar din ce stiu Focus oricum iti da receptorul in custodie,asa ca e si mai bine.
Daca vrei sa vezi pe 2 TV ai de ales intre Digi,Dolce si Max (la Boom cred ca au taxa suplimentara pentru al doilea abo).
Deci te-am lamurit,nu?
E alegerea ta in functie de ce iti doresti,de ce ai,pe cate TV-uri vrei,ce vrei sa vezi,cat iti permiti sa platesti,etc.

Reply With Quote