Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34

Thread: ma duc in china...cine vine cu mine?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: ma duc in china...cine vine cu mine?

ca urmare a unor cereri mai putin obisnuite, tin sa precizez ca pot aduce din china de toate, dar chinezoaice nu pot sa aduc, va rog sa intelegeti

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    ca urmare a unor cereri mai putin obisnuite, tin sa precizez ca pot aduce din china de toate, dar chinezoaice nu pot sa aduc, va rog sa intelegeti
    Hai moo,la cati suntem pe forum cumparam un container.
    Aaaaaa,si daca ai banii punem pariu ca poti?
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

faza tare: vorbesc azi cu un furnizor de antene offset si parabole; il intreb de motor HH, si nu intelege ce zic; ii trimit o poza cu un dm2100, si zice: "inca nu avem, dar daca e cantitate mare, il fabricam ptr dvs"
    de belea chinezii astia...

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

faza tare: vorbesc azi cu un furnizor de antene offset si parabole; il intreb de motor HH, si nu intelege ce zic; ii trimit o poza cu un dm2100, si zice: "inca nu avem, dar daca e cantitate mare, il fabricam ptr dvs"
    de belea chinezii astia...
    foarte tari chinezi astia,daca le trimiti poza lui Nostradamus sigur il cloneaza!

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Hai moo,la cati suntem pe forum cumparam un container.
    Aaaaaa,si daca ai banii punem pariu ca poti?
    prima problema : la container au obiceiu sa fie livrati transati deci va trebui reasamblare
    a doua problema : chinezoaicele sar la cafteala cu furculitele , a mai patit-o parca un patron prin Bacau

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by smv167 View Post
    prima problema : la container au obiceiu sa fie livrati transati deci va trebui reasamblare
    a doua problema : chinezoaicele sar la cafteala cu furculitele , a mai patit-o parca un patron prin Bacau
    eu sunt om pasnic sper sa nu fie cazul sa invat kung fu p'acolo

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

am deja si bilete de avion si viza de la ambasada... ma duc cu sotia in data de 22 oct. timp de 5 luni. mi-e teama de macarea aia a lor... mi-am zis ca n-o sa mananc nimic ce misca.
    ca idee vreau sa trec la lucruri mai serioase decat a vinde cu bucata una-alta. ma gandesc la o firma de intermedieri acolo.
    ma duc intai in shanghai, stau cateva zile la un prieten chinez si apoi in provincia guangdong, o zona foarte dezvoltata din pdv industrial. ma gandesc la faptul ca multi ar vrea sa faca importuri din china de tot felul de produse, ca in china chiar gasesti tot ce iti poti imagina sau nu-ti poti imagina, dar nu stiu cum, le e teama sa nu-si ia teapa, etc
    astept pareri, sfaturi, sau alte mesaje (de incurajare )
    bine man dar nu inteleg ce vrei sa faci 5 luni acolo . te apuci sa le asamblezi tu ?

lasand gluma iti urez succes si sedere placuta .

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dan2000 View Post
    bine man dar nu inteleg ce vrei sa faci 5 luni acolo . te apuci sa le asamblezi tu ?

lasand gluma iti urez succes si sedere placuta .
    pai in 5 luni am de gand sa intermediez importuri din china, ca multi ar vrea sa faca importuri, ca acolo se castiga bani frumosi, dar ori nu stiu cum, ori le este frica sa nu isi ia teapa (chinezii sunt campioni la dat tepe). cam asta in mare o sa fac 5 luni, plus ca imi voi continua afacerile mele.

ups, in 2 zile si 2 ore o sa fiu deja in avion in drum spre china... parca am emotii

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

am ajuns cu bine in shanghai... asa de diferit este aici, alta lume, am facut deja multe poze, dar voi mai face si maine; acum este noapte aici deja, sunt super obosit...

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

am ajuns cu bine in shanghai... asa de diferit este aici, alta lume, am facut deja multe poze, dar voi mai face si maine; acum este noapte aici deja, sunt super obosit...
    sedere placuta

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

mersi ripper.
    cum se face sa pun vreo 20-30 de poze dar sa nu stau la fiecare s-o uploadez ca imbatranesc la calculator...

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Sedere placuta!

Ca sa pui usor pozele, fa un cont pe photobucket.com si le urci acolo toate odata. Apoi faci un copy/paste la link si gata...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ieri am vizitat centrul shanghaiului, si ma uitam ca magarul la poarta noua... nu-mi venea sa cred toate claridirle aveau peste 150 de etaje, si cea mai mare vreo 300... wow, asa da tehnologie.
    azi am vizitat alta zona centrala, am fost intr-un mall de 7 etaje, imens; o comparatie cu mall-ul plaza din bucuresti nici nu se poate face; (un soricel cu un elefant)
    apoi am fost in orasul vechi, unde am vazut un templu budist (doar din afara ca era inchis), si multe cladiri vechi, din alea cu multe colturi intortocheate, f frumos, am mancat adevarata mancare chinezeasca traditionala intr-un local cu autoservire urias... foarte impresionant

inca un lucru fff interesant e legat de taxiuri; adica: aici toate taxiurile sunt VW santata, si toate au pretul de 11 RMB (adica vreo 5 ron) ptr primii 3 km, apoi costa 2.1 rmb/km, (adica aprox 1 ron); indiferent ca iei taxi din centru sau de la periferie, acelasi pret, fara smecheriile care se fac in bucuresti; astia nu trag teapa, nu ocolesc ptr ca sa platesti mult, am ramas surprins; aseara m-am intors la 10 seara doar cu sotia, din centrul orasului pana la hotel; i-am arata soferului adresa de pe tocul ala cu cardul de la camera de hotel, si ne-a dus pe cel mai scurt drum; am mers cam 15 minute, si a costat doar 19 rmb (cam 10 ron), i-am lasat 20 rmb si a fost fff fericit. am asteptat 20 minute un taxi liber, toate erau ocupate.

in alta ordine de ide: cine crede ca cei mai marei nebuni de soferi sunt in bucuresti se insala amarnic; ii invit in shanghai
    va zic faza tare; asera ne-am intalnit cu o fata din mexic ce lucreaza la o firma mexicana cu sediul in shanghai, a venit si ne-a luat cu masina de la hotel; era un ford mondeo 3 nout nout (sau cel putin ziceai ca e noua masina) si era condus de un chinez, tatal unui sef de pe la firma aia. mergem noi ce mergem, si intr-i intersectie da unul cu bicicleta in aripa din fata dreapta, dar a dat destul de tare, sigur a fost o zgarietura pe cinste; soferul, chinezul, se uita urat la biciclist, bicicliestul nu zice nimic, se uita la sofer, se uita la masina nu se da jos de pe bicicleta; soferul nu zice nimic nimic, sta si se uita la biciclist, biciclistul da sa plece, se uita iar la sofer, asta nu zice nimic, dar absolut nimic, biciclistul pleaca, si soferul isi vede de drum. nu-mi venea sa cred; daca era in bucuresti faza asta, aproape sigur ca iesea cu bataie sau cel putin cu injuraturi de mama si de tata, de cei morti si cei vii, dar astia n-au zis un cuvant... tare ciudati chinezii astia;
    cat de curand o sa pun si poze multe, sa vedeti shanghai-ul

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

aici sunt poze
    nu stiu ce scriau aia ca doar de 10 ori se pot downloada.
    recomandati-mi un alt site de share
    http://rapidshare.com/files/15887224...eliti.rar.html

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

poti incerca si pe www.dump.ro

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast