Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34

Thread: ma duc in china...cine vine cu mine?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ma duc in china...cine vine cu mine?

am deja si bilete de avion si viza de la ambasada... ma duc cu sotia in data de 22 oct. timp de 5 luni. mi-e teama de macarea aia a lor... mi-am zis ca n-o sa mananc nimic ce misca.
    ca idee vreau sa trec la lucruri mai serioase decat a vinde cu bucata una-alta. ma gandesc la o firma de intermedieri acolo.
    ma duc intai in shanghai, stau cateva zile la un prieten chinez si apoi in provincia guangdong, o zona foarte dezvoltata din pdv industrial. ma gandesc la faptul ca multi ar vrea sa faca importuri din china de tot felul de produse, ca in china chiar gasesti tot ce iti poti imagina sau nu-ti poti imagina, dar nu stiu cum, le e teama sa nu-si ia teapa, etc
    astept pareri, sfaturi, sau alte mesaje (de incurajare )

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: ma duc in china...cine vine cu mine?

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    am deja si bilete de avion si viza de la ambasada... ma duc cu sotia in data de 22 oct. timp de 5 luni. mi-e teama de macarea aia a lor... mi-am zis ca n-o sa mananc nimic ce misca.
    ca idee vreau sa trec la lucruri mai serioase decat a vinde cu bucata una-alta. ma gandesc la o firma de intermedieri acolo.
    ma duc intai in shanghai, stau cateva zile la un prieten chinez si apoi in provincia guangdong, o zona foarte dezvoltata din pdv industrial. ma gandesc la faptul ca multi ar vrea sa faca importuri din china de tot felul de produse, ca in china chiar gasesti tot ce iti poti imagina sau nu-ti poti imagina, dar nu stiu cum, le e teama sa nu-si ia teapa, etc
    astept pareri, sfaturi, sau alte mesaje (de incurajare )
    Cand ajungi acolo vezi ce si cum si poate facem un import,cu cineva acolo as avea curajul sa import un container cu diverse.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

ma duc in china...cine vine cu mine?
    Ia legatura cu Iliescu.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Cand ajungi acolo vezi ce si cum si poate facem un import,cu cineva acolo as avea curajul sa import un container cu diverse.
    pai asta e scopul ptr care ma duc. gandeste-te la ce produse ai avea nevoie si eu te rezolv. firma ai, asa ca poti face importul pe firma fara probleme, si cu vama nu-i greu deloc. dar sa ajung intai acolo

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

bravo
    si succes la tot ce intreprinzi

in lumea afeceristilor
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Bafta si spor la cumparturi.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

vreau o clona dm800 din china da sa nu imi ceri mai mult de 300$

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    pai asta e scopul ptr care ma duc. gandeste-te la ce produse ai avea nevoie si eu te rezolv. firma ai, asa ca poti face importul pe firma fara probleme, si cu vama nu-i greu deloc. dar sa ajung intai acolo
    Cand ajungi conecteaza-te la net si trimite-mi o lista cu tot ce inseamna receptie prin satelit;
    Clone dreambox,antene-120-160m,lnb-uri universale,motorase,lcd-uri pentru pc diagonala 19-22 inch,lcd-uri HD ready-diagonala 80-120m,componente pc; placi de baza,placi video,procesoare,memorii,camere web,tastaturi,mouse optic,multifunctionale,cam asta ar fi in mare,
    BAFTA!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

OK, spany

deci... nu vine nimeni in china? nici macar prin ianuarie, februarie? ca noi o sa stam pana la finalul lui martie...

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Sa ne impartasesti si noua impresiile din china...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Sa ne impartasesti si noua impresiile din china...
    pai sigur ca da, o sa pun poze aici din toate locurile pe unde o sa mergem; sper sa vizitam si marele zid chinezesc

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@dannielghi
    Mare grija la mancare, vazusem cu mult timp in urma intr-un mail cum se obtine carnea alba de la niste soareci uriasi (jurai ca e carne de pui). Sincer nu ma scarbesc prea multe, si nici nu vreau sa dezinformez pe nimeni, dar asta e ce am primit pe mail, daca e adevarat sau nu, nu stiu.
    Ce stiu sigur e ca in Vietnam spre exemplu, delicatesa nationala, este puiul de gaina fiert inca in ou (care nu a iesit inca din ou), si mai au o multime de sos-uri bazate pe o saramura de peste lasata in soare la macerat cateva saptamani ...
    Tot in Vietnam soparlele sunt peste tot prin case, pentru ca prind insecte, si stau bine merci pe pereti
    La noi in restaurantele chinezesti poti comanda fara probleme "porc pe plita incinsa" sau ""pui pe plita incinsa", super OK ca si gust pentru marea majoritate a europenilor Asa ca banuiesc eu ca si in China sunt la fel de OK mancarurile astea, poate chiar mai gustoase.
    Oricum o sa prindeti anul nou chinezesc acolo, o sa fie super.

Toate cele bune.
    Last edited by repty74; 10-10-08 at 11:34.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by repty74 View Post
    @dannielghi
    Mare grija la mancare, vazusem cu mult timp in urma intr-un mail cum se obtine carnea alba de la niste soareci uriasi (jurai ca e carne de pui). Sincer nu ma scarbesc prea multe, si nici nu vreau sa dezinformez pe nimeni, dar asta e ce am primit pe mail, daca e adevarat sau nu, nu stiu.
    Ce stiu sigur e ca in Vietnam spre exemplu, delicatesa nationala, este puiul de gaina fiert inca in ou (care nu a iesit inca din ou), si mai au o multime de sos-uri bazate pe o saramura de peste lasata in soare la macerat cateva saptamani ...
    Tot in Vietnam soparlele sunt peste tot prin case, pentru ca prind insecte, si stau bine merci pe pereti
    La noi in restaurantele chinezesti poti comanda fara probleme "porc pe plita incinsa" sau ""pui pe plita incinsa", super OK ca si gust pentru marea majoritate a europenilor Asa ca banuiesc eu ca si in China sunt la fel de OK mancarurile astea, poate chiar mai gustoase.
    Oricum o sa prindeti anul nou chinezesc acolo, o sa fie super.

Toate cele bune.
    mersi de informari; in fapt mancarea chinezeasca e super; cel putin in spania am mancat de mai multe ori in restaurantele lor; e cea mai ieftina mancare; au niste condimente speciale, foarte diferite; mananca multe mancaruri dulci; oricum daca nu mor ei, n-o sa murim nici noi acolo cu mancarurile lor;
    am mai vb cu ei despre mancaruri mai ciudate; si cica de fapt cei care mananca pisici sau caini sunt foarte putini ca numar, deci nu e general valabil; am mai auzit despre pilaf de maimuta dar nu cred ca e adevarat
    oricum, oi trai si oi vedea, si o sa vedeti si voi ca voi face poze multe

Member Special Member
    Mentioned
    0 Post(s)

banuiesc ca nu vorbesti chineza.cum vei comanda ? de unde vei sti ce vei minca ? cred ca ar trebui sa te atentionez ca in marea majoritate a restaurantelor in timp ce maninca oamenii scuipa pe jos si nu doar in timp ce maninca.nu am avut intentia sa-ti produc scirba dar consider ca e bine sa stii ca sa te orientezi cind alegi un restaurant.
    a doua problema ar fi rigiitul.
    industria lor electronica produce aparatura pentru trataul diverselor boli.ia legatura cu un doctor local poate obtii o comanda.
    Last edited by nirolf; 12-10-08 at 10:57.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by nirolf View Post
    banuiesc ca nu vorbesti chineza.cum vei comanda ? de unde vei sti ce vei minca ? cred ca ar trebui sa te atentionez ca in marea majoritate a restaurantelor in timp ce maninca oamenii scuipa pe jos si nu doar in timp ce maninca.nu am avut intentia sa-ti produc scirba dar consider ca e bine sa stii ca sa te orientezi cind alegi un restaurant.
    a doua problema ar fi rigiitul.
    industria lor electronica produce aparatura pentru trataul diverselor boli.ia legatura cu un doctor local poate obtii o comanda.
    nu-i problema, vorbesc fluent engleza, si in engleza am discutat cu toti chinezii cu care am avut afaceri; mancarea lor e buna, eu am mancat in spania in mai multe restaurante chinezesti;
    industria lor produce orice te poti astepta sau nu te poti astepta;
    apropos de aparatura medicala
    http://promising.en.alibaba.com/prod...ntal_Unit.html

ptr cei curiosi, vedeti pe www.alibaba.com
    dati search la china mainland, si apoi selectati provincia guangdong, adica zona unde o sa fiu eu; fac pana si yachturi, tot absolut ce vrei, gasesti la ei
    faza cu afacerile cu hainele, incaltamintea, instalatiile sanitare e veche, insa sunt alte produse f interesante si profitabile; trebuie doar sa observi o gama de produse care se vand bine, si sigur le gasesti si in china;
    deja am discutat cu doi oameni interesati; unul se gandeste la un container de instalatii de aer conditionat ptr apartamente, si celalalt la un container de dozatoare de alea de apa cu butelii de plastic de 19L (de alea ce dau apa si rece si calda);
    sa vad ce legi au ei acolo, ca mi-as face o firma de comert acolo, sa aiba oamenii incredere, ca le arat documentele de inregistrare, ca sunt multe firme fantoma care dau tepe; ca in china se plateste in avans, si te poti trezi ca dai banii si nu mai primesti nimic; oricum, eu ma duc personal la fata locului sa ma asigur ca nu ia nimeni teapa

Page 1 of 3 123 LastLast