Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Protejati-va antenele la vant...

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Protejati-va antenele la vant...

Dupa avertizarile meteo, in zilele urmatoare vom fi intensificari de vant. Asa ca ar trebui sa ne ancoram antenele.
    Ce mai buna metoda ar fi orientarea antenie paralel cu directia vantului....
    http://www.inmh.ro/index.php?id=65

alte discutii pe aceeasi tema:
    http://www.sateliti.org/showthread.php?t=227

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Protejati-va antenele la vant...

Mmm-da sper sa nu avem pagube..,
    Respect

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dyngo View Post
    Mmm-da sper sa nu avem pagube..,
    Eu am pus-o paralel cu peretele blocului(am vedere pe S-V si-mi vine cam pe Amos)Cind sint rafale de vint parca vibreaza mai putin(iar daca e dupa 12noaptea ma uit si la Supermusic =)) )
    Offset 0,90 HH; Echosmart 770,690 ; 45.2N 28.0E

Standard RSP member optimus's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Question.In cazul in care un vant puternic deregleaza o antena cu montura HH,aceasta din urma trebuie reglata din nou,revenind la pozitia 0 sau cea mai sudica?Nu prea ma pricep la monturile HH si de aceea intreb pe cei mai avizati.
    Thx.
    Make it so number one!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by optimus View Post
    Question.In cazul in care un vant puternic deregleaza o antena cu montura HH,aceasta din urma trebuie reglata din nou,revenind la pozitia 0 sau cea mai sudica?Nu prea ma pricep la monturile HH si de aceea intreb pe cei mai avizati.
    Thx.
    Nu neaparat,decit daca antena sau H_H-ul nu au avut strinse bine suruburile de prindere,totusi in cazul in care se observa o mica scadere a semnalului in urma unei furtuni cel mai indicat este ca H_-hul sa fie repus din nou pe satelitul sudic si facute rectificarile de rigoare.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation

Cod galben de ploi şi vijelii in 15 judeţe din vestul ţării

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 15 judeţe din jumătatea de vest a ţării, unde de joi seară pană vineri seară vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii.

Avertizarea cod galben este valabilă pentru judeţele Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Valcea, Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara, Alba, Arad, Bihor, Cluj, Sălaj, Satu Mare şi Maramureş

Articol complet aici

.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ploi şi vijelii pentru 30 de judeţe din centrul, nordul, estul şi vestul ţării, valabilă marţi, intre orele 2.00 şi 20.00

Potrivit avertizării emise luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie, in 31 august, intre orele 2.00 şi 20.00, in Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova şi in toate zonele de munte va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 20 - 25 de litri pe metru pătrat şi izolat 40 - 50 de litri pe metru pătrat.

"Vor fi averse, posibil cu caracter torenţial, descărcari electrice şi căderi de grindină. Vantul va prezenta intensificări in toate regiunile, iar la munte va sufla tare. Aceste fenomene vor fi mai frecvente la inceput in regiunile vestice şi centrale, iar in cursul zilei de maine (marţi, n.r.), cu precădere in partea de est a teritoriului", se arată in textul avertizării.

Meteorologii menţionează că in celelalte regiuni astfel de manifestări se vor semnala pe spaţii mai restranse.

.

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Tot patitu-i intelept ...

Nu-i de gluma.
    Grindina de acum trei saptamini mi-a crapat un lnb Alps.
    Cine nu crede poate primi poza.
    160 pounds of star dust

Standard RSP member gladix's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

corect/de la furtuna de anul trecut m-am ales cu un joc de citeva grade la motor pe care nu-l pot scoate de fel asa ca fie vad beton tot ce e west fie tot ce este est[am ales west]