salutare for alll
MY oo MY
salut si bine a-ti venit!
salve la toatä lumea !!
bine ai venit printre noi
Tuturor, de la mine, sanatate !
Mi-am facut un cont de user recent si m-am hotarat sa dau buna-ziua ca asa-i frumos (si recomandat imperativ dupa cum am vazut).
M-am "infectat" de cca 3 ani si am invatat (aproape) tot ce se poate (ca utilizator) despre Strong 6355 (multumita in principal lui @Frocus si @First-zipper). De cca o saptamana am un OptiBox si ma ocup frenetic de el. Fara prea mare succes insa (dincolo de FTA). Informatia abunda, dar ... Ma simt ca un prospector care spala o multime de nisip ca sa gaseasca cateva firisoare de aur. Evident, mi-ar place sa gasesc un filon serios, sau macar cateva pepite. De fapt, chiar as fi multumit cu pepitele, mai am de pus la punct cateva detalii referitoare la net, asa ca filonul nu-mi foloseste.
Celor care nu agreeaza metaforele le cer scuze. Oricum, daca v-am plictisit, va cer scuze tuturor.
Noroc bun !
PS Vad ca "recent" nu-i chiar termenul cel mai fericit ales. In apararea mea nu pot spune decat ca nu sunt genul care sa posteze doar ca sa se afle in joc. Si daca nu am avut nimic important de spus ...
Last edited by mateda; 02-02-08 at 14:29. Reason: Jessus, contul meu are aproape un an ...