La revedere "@wesley", invata sa-i respecti pe ceilalti, controleaza-ti comportamentul si limbajul dupa care mai stam de vorba.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
La revedere "@wesley", invata sa-i respecti pe ceilalti, controleaza-ti comportamentul si limbajul dupa care mai stam de vorba.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
daca imi cer scuze facem pace?oricum mai bine stau cu guest pe sateliti.info decat cu user admin dincolo....de aici mai invat una alta de acolo nu am ce invata....
Salutari la toti si numai bine.aaa daca tot am postat vreau sa ii multumesc donatorului anonim de dm.Ai facut o fapta buna oricine esti....omul ala chiar il merita pt toata munca lui.
Cred ca ar trebui sa incepi cu lista userior la care le-ai aflat (ca sa nu zic furat) parolele.
Ar fi de bun simt ca respectivii sa stie acest lucru
am facut asta de mult prin pm.asta e ultimul care nu si-a schimbat parola....btw 2 sunt de la garda..asa ca aveti grija cu cine faceti share...
De scuze nu este nevoie, astept o explicatie logica pentru urarile de "bine" pe care mi le-a adresat ieri atat mie cat si lui @stargate, dupa care, asa cum spuneam mai stam de vorba.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
T-i s-a urat cu binele, nu poti sa stai la locul tau.![]()
Last edited by SuperSonic; 20-07-11 at 17:51.
dati si voi delete la post pana la urma aici e pt dat buna ziua si salut...eu doar i-am raspuns la val...
Cred ca nu intelegi si doar ti-am scris la offtopic:nu ai ce cauta pe aici indiferent de ce postezi tu pe alte forumuri despre mine.Nici ce scrii despre mine nu ii foloseste vreunuia la ceva.Nu mi-e frica nici o secunda de "amenintarile" tale si ma doare undeva de ele,ba chiar ma inversuneaza sa te vanez clona cu clona.Nu "ma ruga" sa te las in pace atat timp cat intri cu usere furate si te dai in spectacol cu clone.Stai acolo unde te dai mare ca ai cont de admin si lasa-ne.Ti-am explicat cat de frumos se poate.Nu ne mai incurca degeaba pe aici,punct.
Last edited by zmeura; 20-07-11 at 20:55.
:
Salutare tuturor bine vam gasit!![]()
bine ai venit
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
bine ai venit
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Bine ai venit !