eu propun sa infiintam si ziua satelitarului![]()
Dislikes: 0
05 octombrie: Ziua Internationala a Cadrelor Didactice – Ziua Profesorului, prima
duminica a lunii octombrie, propun acest topic ca sa ne felicitam profesorii noshtri dragi, cei, fara de care nu ajungeam noi aici pe forum shi nu numai.
Eu le urez sanatate, puteri in lucru, rabdare in auditorii, elevi shi studenti buni shi numai bine, zile frumoase, toate pe 10!
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
eu propun sa infiintam si ziua satelitarului![]()
de ziua EDUCATIEI spun si eu unmesaj de incurajare pentru educatori , profesori si toate cadrele didactice
pentru ca fara ei am fi fost pe dinafara in orice domeniu
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
acuma nu se mai preda cum se preda pe vremuripe vremuri invatai ceva acuma toti profesori nu le preda bine la elevi si la studenti ,toti vreu sa castige mai mult sa ia meditati acel elev sau acel student pentru a intelege ceva!
Parerea mea invatamantul romanesc a cazut la pamant!(prea multi profesori incopetenti)
Eu le urez la multi ani multa santate! si sa isi faca fiecare datorie pe care o are de facut!
Felicitări tuturor profesorilor şi educatorilor de pe forum şi din toata lumea cu ocazia Zilei Profesorului şi a Educaţiei...![]()
![]()
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Felicitari si din partea noastra, a interegului Staff RSP.
Si cred ca se zice si La Multi Ani!, sau nu?![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
La multi ani! mult succes in tot ceea ce intreprind, si ingaduit fie-mi si mie un sfat, pe linga lupta sindicala si cea cu cei ce ne conduc incet dar sigur spre dezastru, cautati sa va faceti singuri curatenie in propria ograda, intrucit multi nu au ce cauta in rindul profesorilor, iar prin comportamentul lor, prin slaba preocupare pentru continua crestere a nivelului propriu de pregatire, prin delasare, vesnica lamentare, pactizare cu mediocritatea si automultumire, mai mult strica, dindu-le posibilitatea speculatorilor si policitienilor agramati si "jmecheri" sa victimizeze in ansamblu, corpul profesoral.
Speranta more ultima in toate domeniile, asa ca va doresc si imi doresc sa avem cit mai curind parte de un invatamint de inalta clasa, capabil sa se adapteze cerintelor si provocarilor, si care sa redevina atragator pentru adevaratele valori ale societatii, de a face parte din corpul profesoral, din toate formele de pregatire.
La multi ani, si multa intelepciune!
... Before asking what should RSP community do for you, try to find out what did you do for the others...be generous!