Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Ipbox 910hd

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ipbox 910hd

Quote Originally Posted by otheitis View Post
    Avem aceas TV Samsung!!!!
    Multumim pt foto daca poti sa faci si alte sau sa ajuti pe viitori posesori de receptoare de HD o sa fie minunat.
    mai spre seara. ruleaza mkv f bine. dm800-le are mai bine de 2 luni fara standby (diverse restart-uri cerute din varii motive - img noi, plugins, etc). din pct meu de vedere recptorul e ok (nu super/extra/ bla bla) dar e ok. am hdd intern in el de cand l-am luat (montat la o sapt dupa ce l-am luat) si nu s-a plans pana acum... mai am un barebone asus(q6600, 4gb mem, tuner dvb-t si ss2 pe el, 2 hdd-uri interne de 500gb si un wd extern de 500gb) care are uptime vreo 8luni... so pb cu hdd-urile nu e chiar pb (a ca uzura creste... e normal dar eu schimb hardurile periodic - cam la 1an).

singura nemultumire vizavi de mkv e ca nu ia si srt-urile... vad diseara daca merg embedded subtitle (momentan n-am niciun mkv cu sub embeded). probabil ca vor rezova si cu srt-urile (momentan le vede, zice ca le-ar rula dar nu o face)....

mai vb pe seara.

MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ipbox 910hd

cu ultimele update-uri pe gemini 3.8 (a facut vreo 30 aseara) acum mkv-urile merg si cu srt-urile aferente. embeded inca nu stie.
    singura pb e ca daca intre liniile din sub e dif mai mica de 50ms (adica nu-s cel putin 2 frame-uri distanta intre linii) nu afiseaza linia ce urmeaza... ce am observat pana acum... alte minus-uri: nu poti alege font/culoare/marime (inca).

ps. probabil ca ar fi trebuit sa postez la sectiunea dm... daca deranjeaza aici rog un mod sa mute.

alte pb sesizate: nu scaleaza corect 14/9... il pune pe tot ecranul fara a adauga benzile negre aferente sus si jos...
    Last edited by JBTC; 09-10-08 at 21:20. Reason: ...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Page 2 of 2 FirstFirst 12