iara face ***** reply cu un film
Dislikes: 0
Azi mi-au parvenit niste poze foarte interesante![]()
Prima data am crezut ca e Coship-ul de la Boom, incendiat undeva prin Pipera. Va mai aduceti aminte de acel filmulet infantil?..... singura diferenta este ca proprietarul nu a avut nici cel mai mic gand ca receptorul lui sa ajunga asa.
Insa se pare ca mega operatorul s-a cam incins
Nagra 4
![]()
S-o fi saturat si conserva aia de schimbat key,.....si a facut greva in felul ei..![]()
Mey lasati pe prostie!!!!Mega GLOBAL operatorul romanesc....e cel mai bun si la semnal,receptoarele,antenele,mod de facturare e cel mai bun din toate lume.Iar se bazeze la un sistem greu de piratat Nagra 2 si in curind si mai greu de piratat Nagra 3...Si voi postati aica prostie.....o sa chem pe ****lana sa sterge pe posturi.S-a facut mizeria si aica....
***VOOM cind falimenteze???***
Cred ca s au cam ars....![]()
E un simplu receivber trasnit,asa se intampla cand fulgerul loveste direct in lnb.
Eu am precizat ca proprietarul nu a avut nici o apucatura infantila
Daca era un receptor chiar si de 150 ron multi ar fi plans dupa el,asa nu am vazut pe unul sa zica "pacat de ea".![]()
:
Mai degraba, Adios amigos!![]()
Cateva precizari referitor la rec-ul parlit :
- nu a fost lovit de fulger
- functioneaza , chiar si are si update-ul pt N3 .
- are insa o noua " haina " : carcasa unui receptor analogic Technisat in care s-a pus si un mic amlificator audio
- la ora actuala receptorul este utilizat exclusiv pentru radio
ps: sa mai spuna cineva ca tehnica digitala nu a patruns in bucatariile gospodinelor de la noi![]()
ce ti si cu tehnica in ziua de azi![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"