-
Member
Visitor
Re: Sateliti Max si Digi pe o singura antena
Multumesc pt raspunsuri.
Pt delta2k2:
asta si vroiam sa stiu - ca este posibil asa ceva dat fiind ca distanta e destul de mare. Ai semnal super din ce ai scris tu - in ce oras esti? Daca si la mine s-ar vedea 84% cel mai slab ar fi deajuns. Ma gandesc ca 4 lnb-uri pozitionate ca la tine si cu o antena de 1.1 as fi linistit.
Daca esti cumva din Iasi imi poti recomanda pe cei care te-au ajutat? Merci mult. Sau pe altii care ar putea sa faca ce ai tu?
Inca o treaba: pe 1W e intelsatul, dar acum am vazut ca au mutat mai multe programe pe Thor 5. Se prinde si ala? (ca parca era la 4 W)
Pt laleauaneagra: de la amos la hellas presupun ca e un tur intreg de orizont (nu stiu exact satelitii) - pe mine ma interesa de la aia Max (sirius si hotbird parca) la cei digi (intelsat1002 si thor3/5 din cate am vazut) - presupun ca e mai rapid.
De ce zici ca pt un incepator e recomndabil o antena mobila? Pt cei mai avansati antenele fixe au alte avantaje care imi scapa?
Am inteles ca un 1.1 e pretty enough pt ce ma intereseaza - eu am intrebat totusi si de un 0.9 deoarece stau la bloc si nu as vrea sa imi acopar tot geamul.
Multumesc de raspuns. Si mie mi-au zis la magazin ca o montura mobila e mai indicata - insa nu strica sa intreb inainte.
Edit: "pe urma insa vei avea nevoie de o linie gbox,ccam etc" - deocamdata nu am timp sa ma ocup si de share, desi am inteles de la baieti ca aici e "frumusetea". Timpul meu e destul de limitat si m-ar interesa sa prind ce ma intereseaza folosind varianta "clasica". Nu ma uit f mult la tv, dar cand ma uit imi place sa vad ceva de calitate (din puctul meu de vedere desigur)
Toate bune.
Last edited by iluminosu; 01-10-08 at 16:49.