Results 1 to 15 of 22

Thread: ajutati-ma.....

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Re: D I G I

Quote Originally Posted by rumunac View Post
    greu pe dreaq.Eu numai cu receptorul gasesc satelitii.Presupanand ca ai instalat deja antena pe perete,alegi un canal,dai OK pe el si tre sa ai barele de semnal.Daca stii cat de cat unde e sudul,orientezi antena la aproximativ 20 grade dreapta(nici eu nu stiu exact,ca nu m-a interesat niciodata).Apoi ridici antena in sus si in jos,baleiezi ca sa zic asa,pana iti va aparea ceva pe barele de semnal.Daca nimic,te muti mai la dreapta sau la stanga sa zicem.Iar faci usor sus-jos.Si faci asa pana tre sa prinzi ca altfel nu se poate.Eu asa fac cu antena pusa pe balcon,ca n-am fost in stare pana acum sa-mi iau un motoras.Si mai gasesc,cu sistemul asta,. si ce satelit vreau in 20 sec pana la 1 min.Am avut antena si pusa pe pamant,2 pietre tineau offsetul sa n-o ia stanga-dreapta si alta in spate la suport sa mentina directia sus-jos ( excavatia ).Bafta!
    cu alte receptoare poate e ok ce zici , dar cu un receptor de asta de la ei e mai greu crede-ne , ca doar nu esti tu hop hop stie tot si noi niste amatori

ai uitat sa ii spui ca miscarile trebuie sa fie de or dinul milimetrilor si sa astepte putin sa vada daca nivelul semnalul se schimba sau nu , ca altfel cu miscari bruste de 10 sau 20 de grade si fara acei timp de asteptare ( nici o sansa ), nu cred ca o sa prinda ceva

oricum si sfatul meu e sa incerce omul sa prinda singur ca atunci are satisfactia lucrului facut de el

PS: ca sa iti faci o idee gandestete cat dureaza ca acest receptor sa schimbe un canal pe altu-----> aproximativ 2-3 secunde
    ceea ce e mult
    deci procesorul si softul lasa de dorit mult si iti dai seama ca cam asta e timpul de reactie al receptorului la o comanda clara din telecomanda , la aparitia semnalului dupa o miscare dureaza in cel mai fericit caz atat cat am spus la zaparea de pe un canal pe altul
    plus ca daca schimbi mai multe canale deodata ....astepti sa se insumeze secundele de la mutarea de pe unul pe altul pana ajunge la ce vrei tu
    Last edited by horatyu; 26-09-08 at 00:06.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"