Ce campionat?Mai oameni buni nu sfatuiti necunoscatorii sa-si instaleze antena de Digi cu "conserva" (deci aici vorbim de Hyundai) ca nu le iese,numai daca a mancat ceva cand a fost mic.Stiu persoane care reusesc,au dezvoltat un sistem,dar ei sunt fumatori si trag 2-3 fumuri intre momentele in care misca de antena,eu m-am lasat.
Azi am pus o antena la un prieten si intradevar din cauza ca era inorat si nu eram sigur daca dau in niste copaci sau nu,am testat antena la nivelul solului,mi-a luat 10 secunde,dar asta cu un receptor Lazer cu care am mai pus vre-o 30-40 de antene pana acum.Daca imi dai conserva imi ia 15-20 minute,dar cred ca nu rezist,pur si simplu o trantesc de pamant dupa 2 minute.Ala nu e receptor.
Se pare ca ati uitat de unde a inceput discutia:
Eu cred ca omul nostru nu stie nici macar unde sunt barele de semnal in meniu,iar noi nu stim daca are Hyundai (si astea sunt cateva modele) sau Humax,daca a pus mufele bine,daca are vedere catre sud-vest,etc.care poate sa ma ajute si e mine sa imi explice cum sa instalez antena cu decoderu digitv.....ca nu gaseste nici un canal pe intelsat 1002....de fapt nu gaseste satelitu...nush ....habar nu am.....pls pls pls...care poate sa ma ajute sa imi scrie aici
Deci inca o data: ale1007 daca ai Hyundai mai bine asteapta instalatorii sau cauta pe cineva care stie sa instaleze o antena de satelit.Daca ai Humax se mai poate face ceva si te poate ajuta cineva care are tot Humax cu sfaturi pentru a o instala singur.Bafta.
: