@vladcarama
Eu zic sa dai o scanare cu "Malwarebytes" anti-malware,apoi sa folosesti cu cea mai mare incredere "Windows Doctor" pentru a sterge registry corupti.Cu siguranta vei scapa de toate problemele.
@vladcarama
Eu zic sa dai o scanare cu "Malwarebytes" anti-malware,apoi sa folosesti cu cea mai mare incredere "Windows Doctor" pentru a sterge registry corupti.Cu siguranta vei scapa de toate problemele.
ultima versiune a programului ccleaner http://download.piriform.com/ccsetup212.exe
cred ca o sa rezolve o mare parte din probleme
sau cum zice si mondo poti da o reparare cu win Doctor
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Fisierele (nu stiu daca cele descrise mai sus) se ''deblocheaza'' si se pot sterge cu Unlocker.
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.
Pana la urma am constatat ca discul are Bad-uri, nu se shterg acele mape shi gata. De pe un disk de 300 GB, pot folosi acum 280 Gb, cred ca e bine, celelalte, care arata erori, le las asha, sa traiasca, da sa nu se inmulteasca, MULTUMESC PENTRU AJUTOR!!!
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Chiar daca 280-290 de Gb sunt activi shi nu fac probleme? Ca in rest merge bine tot...
bad-urile apar de obicei din cauze fizice! Aduca defectiuni ale mecanismelor interne ale hdd. Asta inseamna ca unele zone ale discurilor din hdd sunt deteriorate. Problema se va accentua pe masura ce hdd-ul va fi folosit. Am avut aceasta problema si intr-o luna a murit de tot! De aceea te-am sfatuit sa il schimbi.
Ok, o sa-l pun intr-un Rack mobil extern, carcasa externa shi acolo ishi va duce ultimele clipe de viata... Multumesc pentru sfaturi.