le-ai facut linii separate la fiecare ?
In cel mai rau caz copieaza flash-ul de pe cel care merge pe USB si tot via USB incarca-le pe cee doua care nu merg, dupa care modifica liniile pentru fiecare sa nu fie acelasi N.
le-ai facut linii separate la fiecare ?
In cel mai rau caz copieaza flash-ul de pe cel care merge pe USB si tot via USB incarca-le pe cee doua care nu merg, dupa care modifica liniile pentru fiecare sa nu fie acelasi N.
normal ca nu aceeasi linie..........
O sa incerc si cu flash
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Am pus flash de pe primul pe al doilea si a luat-o!
Probabil ca o s-o ia si al treilea ca n-am putut sa ma ocup si de el.
Nu mi-e clar cum se comporta cu linii N, daca ii dau vreo 5N si restartez oscam el ce face? Incearca urmatoarea? Sau incearca mereu sa foloseasca toate 5 in acelasi timp?
Ca totusi n-as vrea sa blochez o clona de 500.....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
M-am mai gindit si as vrea sa fac asa:
Sa inlocuiesc dreamu care sta si da emm-uri cu un echo cu cardu in el, dar nu stiu daca pot sa scot N din el.
De bagat C si N in ele am bagat, acum as vrea sa scot. Un singur N imi e de ajuns. Se poate?
Am primit un 792 de la un prieten si am nevoie de putin ajutor... ma intereseaza daca pot sa il leg de un DM500 direct prin LAN fara a trece prin router?, daca da, ce setari trebuie facute?
As vrea sa le pun la o locatie unde nu am net
Multumesc anticipat
Ce versiune de soft sa pun pe el?
Respect