1.Nu. .
1.Nu. .
sal victor cardul tau digi nu o sa functioneze in receiverul echosmart,sint inperecheate cu receiverul de la ei dar iti recomand un lnd twin.
Multumesc !
Dar povestea cu transformarea in hexa se aplica numai pt Dulce ?
Am citit undeva pe forum ca Echo citeste orice tip de cartela, sau poate gresesc eu undeva.
Scuze de intrebarile mele.
ARE CITITOR UNIVERSAL
dar daca este imperecheat cardul cu altceva...atunci clar ca nu poate sa mearga , dar recunoaste 10 sau 11 tipuri de carduri vezi la menu+9231
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Astazi ,in timp ce salvam pe stik-usb lista de canale pentru a reseta receptorul si a introduce alt soft ,am observat ca odata cu listele salvate de sat si canale se salveaza si setarile facute in g-box ,newcamd si cccam . Surpriza mare si placuta ca nu mai muncesti sa iti pui din nou setarile cccam din tlcomanda .
Da,
si pe langa astea mai tine minte si setarile motorului H-H (pozitiile satelitilor), doar trebuie activate setarile diseqc1.2
poate dai lista de canale la cineva si ii merge sharingul pe gbox
dar nu merge asta pentru ca nu se poate face update la Ip-ul de la hostul tau
...daca stie acest amanunt si poate isi schimba Ip la dyndns cu cel care il ai tu si incearcamarea cu degetul
"SGU Stargate Universe"
cine este dispus sa ma ajute si pe mine cu cardsharing la un echosmart 792 ,sunt incepator si nu stiu ce sa fac multumesc anticipat...
am un 792 si nu reusesc sa il fac sa stea legat la serverele de cccam mai mult de cateva minute poate chiar sub un minut, cand este verde cand galben cand rosu....
versiune ade soft este 3.71. aveti idee de ce face asa?de unde instabilitatea asta?
din setari si din soft
sunt anumite prioritati la menu+9236 care in anumite softuri nu functioneaza
am observat asta inca de pe la inceputul lui 792 si probabil nu s-au rezolvat nici acum
setarile de la menu+9231 : enable EMM in standby
setarile de la menu+9236 : card share level first
patch second sau inactiv
card level inactiv daca nu exista card sau second daca exista
dar nu exista garantia ca si functioneaza corect meniul de prioritati ale folosirii EMM-urilor din sharing sau din patch sau de pe card , pentru ca am spus si mai sus sunt multe buguri in anumite softuri
si bineinteles la menu+buton rosu tot ce trebuie
restartul si uneori si factory default rezolva multe
ca sa nu se piarda nimic din ce exista pe receptor din setari si ordinea a canalelor se pune lista de canale si setarile de cccam prin loader nu numai din telecomanda.
"SGU Stargate Universe"
salut.
ma confrunt cu o mica problema. Am un erec echosmart 792 HQ si o linie de cccam. Nu reusesc deloc sa fac sa deschide nordicii si fo**sat de pe thor. Merg 5-10 sec apoi imaginea ingheata. Insa UP* Direct merge ok.Cand revin la nordici se intampla la fel. Am incarcat si alte softuri si nimic.Am 3.64 cu 3.02 boot. O chestie curioasa e ca la meniurile din receptor, cele referitoare la prioritatile de deschidere a canalelor, emm...chiar daca umblu la ele nu se intampla nimic, merge la fel si nu au nici o influenta asupra decodarii.Chiar daca as pune cardshare inactive tot le deschide. A mai avut cineva asemenea probleme?Ce semnifica baud rate din meniul+9231? Are avreo influenta asupra sharingului? dar cele doua optiuni de emm(eu am inteles ca au influenta atunci cand vrei sa faci AU)? Uneori am observat ca in meniul de cccam culoarea se schimba in verde in galben? Galbenul ce semnifica?
merci