mam cum am mai scis aici si eu am avut server nds3 pe diferite hw . pe clone , pe dm7020 si pe pc cu win . dupa aproape un an am tras cateva concluzii , cardul functioneaza in mod normal fara sa se incalzeasca la tensiuni intere 3, 0 - 3,3 v . la frecventa am incercat pe phoenix intre 3.57 si 5.20 mhz si am avut surpriza sa vad ca functiuoneaza mult mai bine pe 3.57 decat pe frecvente superioare . in dm si clone sa comportat diferit . pe o clona mergea rece pe alta se topea ... din 2buc 7020 pe amandoua se incalzeste dar nu exagerat . din documentatia gasita pe net card readerul dm ar trebui sa selecteze automat tensiunea de lucru a cardului asa cum fac cipurile din conservele dolce (chiar si asta recunoaste carduri de 3,3v )si sky dar probabil ceva nu functioneaza bine in dm 500 si clone , dar asta nu in toate . unele merg atele incing cardul. personal am modificat un phoenix care da cardului 3-3,5v atunci cand am folosit pc dar cu win timpul de aspuns a fost relativ mare in comparatie cu un dm . unii afirma sus si tare ca serverele pe pc cu linux ar merge cel mai bine dar nu am reusit sa pun pe picioare un server linux pc functiuonal .

Reply With Quote