aici gasiti softuri (dati ckick pe "Letoltesek")...ultima parca e 99 http://optibox.atw.hu/
aici gasiti softuri (dati ckick pe "Letoltesek")...ultima parca e 99 http://optibox.atw.hu/
RSP-TEAM
gata am bagat si versiunea 99 acum sa vedem cum se comporta insa ce nu am reusit sa inteleg la OPTIBOX urile astea e ca nu le prea merge EPG u, de ce nu stiu. Alea mai mici opticum seria 4000 mergea perfect EPG u acum asteptam poate e doar o kestiune de soft.
Si eu am avut versiunea 93 cu bug-ul de restart si fara EPG , iar acum de cind am pus versiunea 99 , restart nu am avut dar EPG-ul tot nu functioneza.
De unde se poate descaraca un "channel list" pentru Optibox si care este cel mai des folosit program pentru editarea listelor de programe ?!
ei vezi ca merge EPG ul parca incep sa mi revin![]()
SALUTARE Tuturor !...daca cineva dintre Dvs. poate sa ne informeze, despre Softurile Originale la OPTIBOX CX PVR Ready precum si OPTIBOX TSCX PVR Ready sunt Identice sau Nu ? ( diferite ? - daca da, care sunt versiunile de soft ) - dintre cele doua tipuri de receivere - infratite insa diferite doar prin tunerul ptr. receptie TV digitala terestra ( de perspectiva, intr-un viitor nu prea indepartat ).
Desi mai scump, l-as preferea pe cel TSCX doarece are panoul complet cu toate comenzile - butoanele complete ( uneori este necesar sa functioneze si cu comenzile de pe panou, cand nu gasesti telecomanda, care poate fi in alta camera, ratacita sau defecta...ma rog...). Am inteles, ca modelul CX are butoanelele pe panoul frontal , reduse la minimum, si se fabrica in mod curent, numai astfel. Va Intreb, Ce Functioneaza ( inclusiv adaugirile de Key-up date, manuale sau automat ) pe Modelul CX, Functioneaza si pe modelul TSCX ?. Exista alte deosebiri, minore sau majore in exploatarea lor, intre aceste modele ?!? Multumesc ptr. citirea mesajului si anticipat ptr. raspuns ! cu Bine !
REGULA 12
Ia ce model vrei tu, toate merg la fel mai putin unele functii care difera de la model la model, in rest face up bla, bla,bla![]()
Last edited by zildan; 19-12-08 at 02:34.
Va MULTUMESC ptr. RASPUNS si CONFIRMARE !
Va Doresc VIZIONARI TV PLACUTE si SARBATORI FERICITE !![]()
pitone, poti sa-mi spui daca hdd-ul extern era cu alimentare separata sau rackul si hdd-ul respectiv functionau doar cu curentu primit prin usb?Originally Posted by pitone
pentru Rover.......
Am un hdd extern de notebook care are doar cablu usb si merge ok. Inainte de utilizare trebuie formatat cu receptorul. Folosesc hdd de 200 Gb/5400 rpm![]()
Last edited by pitone; 23-12-08 at 01:35.