Bine, asta stiam si eu de pe s a t w * b. Numai ca nu merge.
Bine, asta stiam si eu de pe s a t w * b. Numai ca nu merge.
iar eu iti spun ca merge..gresesti tu undeva..ce nu merge?..iti ramane memorat ce introduci?..poate ca tu incepi sa introduci key schimband si providerul...iar tu Felix cred ca nu ai introdus manual key in echosmart daca il incurajezi atat de mult pe kitsched
Urmati pasii :
Apasati tasta Menu apoi apasati tasta 8 de 4 ori si va aparea meniul keylor , jos apar numele sistemelor de codare , ca sa puteti intra si modifica keyle alegeti mai intai sistemul de codare cu ajutorul butoanelor colorate de pe telecomanda , apoi cu ajutorul butoanelor sus/jos alegem pachetul sau canalul , ale caror key dorim sa le modificam apasand tasta ok , alegem keya care dorim sa o modificam (00 sau 01) cu tasta ok , in fereastra nou aparuta putem modifica id-ul si keyle canalului sau pachetului ales , in exemplul video am ales pachetul spaniol D+ care are id-ul 4101 , dorim sa modificam keya 01 , apasam butonul verde pana ajungem la keya actuala pe care dorim sa o modificam , cifrele se scriu cu ajutorul butoanelor de pe telecomanda iar literele le alegem cu ajutoarul butoanelor dreapta stanga de pe telecomanda si ok , dupa ce modificam prima parte din keya 01 si ne-am asigurat ca e corecta dam de butoanele dreapta sau stanga pana ajungem la ok sau in regula daca e in limba romana , dam de buton in jos si modificam continuarea la keya 01, dupa ce am modificat keya apasam butonul menu sau exit .
cine a postat tutorialul acesta sigur ca a incercat daca se poate modifica key manual...si mai modific si eu manual key pentru prieteni care au echo 770
asa ca bafta si nu mai bine..si mai incearca daca vrei ca sigur ca ai sa reusesti![]()
Se poate, asa ceva faceam eu pana sa trec la softcam. Totusi rescrie o keye noua peste una veche, pt ca nu o sa reusesti sa scrii o keye noua, nu o sa o primeasca.
Am incercat pe alte sisteme si chiar ca mergea dar la Nagra RSA pe care e Jiji nu merge. Oricum nu e foarte important, mi-am dat seama ca se poate face update la clei fara prea mult efort cu un stick si un echocam downloadat. Eram doar curios daca is eu natang sau chiar nu se poate face.![]()
Asta a fost problema. Nu dadeam Open special key inainte sa caut Jiji si fara sa dau chestia asta am gasit providerul doar la Nagra RSA. Am presupus ca e singurul loc unde apare dar inregistrarile de acolo nu le puteam modifica. Am incercat ieri cu 8888 + 3452, am mers la Nagra si intr-adevar am putut modifica.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Last edited by kitsched; 06-09-08 at 22:21.
Dreambox DM 800 HD PVR / Dreambox DM 500-S (pensioant)
pune un softcam.key sau unul cu USB-ul daca e mai simplu pt tine
si apoi o sa apara keyle
gasesti aici
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Spune ce soft ai pe el.Aveai cheia veche si ai incercat sa o modifici manual?
Te-ai uitat si la menu+8888+3452?Nu cumva acolo trebuie sa editezi cheia?
:
cu mine vorbesti?
Da.Cu oricare dintre voi care nu reusiti.La menu+8888+3452 nu gasesti cheia jiji?
:
uite asa domnul Felix http://i324.photobucket.com/albums/k...258CH-38-1.jpg
asa e bine domnule Einstein?
Last edited by eagle; 05-09-08 at 18:54.