Results 1 to 15 of 26

Thread: Introducere clei Jiji in 791 din telecomanda

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member mvh's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Introducere clei Jiji in 791 din telecomanda

Quote Originally Posted by kitsched View Post
    Este posibil? Am incercat pentru prima oara ieri si dupa o juma de ora de frustrare sub ochii atenti ai parintilor (si comentariile aferente) l-am luat la mine acasa si intr-un final i-am tras un echocam semnat Gyu-la dupa care s-a facut lumina.

Dar totusi, sunt curios, se poate din telecomanda? Eu orice introduceam nu se salva. Sau obtineam rezultate bizare...

Apasa tasta Menu apoi apasa tasta 8888 si va aparea meniul keylor , apar numele sistemelor de codare , ca sa poti intra si modifica keyle alege mai intai sistemul de codare, alege keya care doresti sa o modifici (00 sau 01) cu tasta ok , in fereastra nou aparuta se modifica id-ul si keyle canalului sau pachetului ales , (jiji tv are id-ul 2111), sa modifici keya 01 , apasa butonul verde pana ajungi la keya actuala pe care doresti sa o modifici , cifrele se scriu cu ajutorul butoanelor de pe telecomanda iar literele cu ajutoarul butoanelor dreapta stanga de pe telecomanda si ok , dupa ce modifici prima parte din keya 01 si te-ai asigurat ca e corecta da de butoanele dreapta sau stanga pana ajungi la ok sau, da de buton in jos si modifici continuarea la keya 01, dupa ce ai modificat keya apasa butonul menu sau exit .

Numai bine
    Last edited by mvh; 04-09-08 at 22:18.