........the best
Dislikes: 1
........the best
Am si eu o propunere...poate un pic nebuna...
Ce ar fi daca si titlurile noastre vor fi altele (daca se poate).Imi permit sa propun urmatoarea ierarhie:
Daca va place idea --> faceti propuneri --> Facem un concurs!?
- Domnitor = site admin
- Mare logofat = moderator
- Mare spatar = nu e moderator, dar are merite deosebite
- Postelnic = Senior member
- Logofat = Junior member
Da ete super,cred ca nu o sa se mai schimbe prea curand poate peste o 100 de ani!
De ce ati trecut si voi la vbulletin ??:sad:
Am ramas....fara cuvinte....SUPER!!!
Last edited by staric; 15-04-07 at 18:51.
Da...e ok asa.
Ce nu-ti place la vbulletin? E ultima vers, arata bine, se misca bine, are mult mai multe optiuni decat cea dinainte... mai avem de cizelat dar eu zic ca e ok...
/later edit:
Va rog sa imi spuneti daca si la voi se comporta la fel, in sensul ca: este un post nou, intru pe sectiune/topic sa-l citesc, ies de pe sectiune/topic dupa ce l-am citit si tot imi arata cum ca nu l-as fi citit. La fel face si pe firefox si pe ie... vreau sa stiu daca face asa si la voi...
Last edited by XVanish; 16-04-07 at 14:39.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Pai nu-mi place vbulletin per total ca mod de concepere structura etc e greoi , are mult prea multe posibilitati de setare , iar in admin control panel iti prinzi urechile.Apoi baza de date are peste 7 MB la instalare cand forum-ul e gol de subiecte , lucru ce face ca mutarea pe un alt server sa fie o operatiune destul de dificila de realizat daca e cazul.
In definitiv consider ca acest tip de board se potriveste forum-urilor foarte mari cu zeci de mii de useri si cateva mii de requesturi simultane.Pt forum-rile mai mici de acel nr de useri specificat mai sus se presteaza f bine phpbb-ul care daca ii instalezi MOD-uri poti face aproape orice si din el.
Multumesc pentru multumiri
Bine Realizat!
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de