Thanks Thanks:  22
Likes Likes:  34
Dislikes Dislikes:  1
Results 1 to 15 of 579

Thread: RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Thumbs up Re: RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?

E diferenta intre a pune un banner si a folosi acest script in java. Spaniolule...vorbeam strict de acesti fulgi....nu de bannere cu mos craciun sau braduleti...etc. Pun pariu ca si gogle o sa afiseze un banner de sezon...nu e nimic rau in asta.
    Ok....daca pana pe 1 ianuarie tine distractia atunci nu mai postez nimic pana atunci. Apropo......am reusit cu optiboxul.

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?

mo nu va mai certati , hai sa votam daca raman ... mie imi plac.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Threads: 1,766, Posts: 19,549, Members: 2,718

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

sunt frumosi fulgii,dar tot mai faini sunt cei reali....
    ca daca continuam asa...ajugem ca cei din bancul : doi internauti discutau===> - bai ce fain ninge!! / -Chiar? da si mie link-ul

dar chiar ca dau un aer de ... sezon si sunt frumosi si bineveniti uite aici mai jos o varianta auditiva nu numai vizuala

astia au pus si muzica de " sezon"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

sa va spun si eu impresia mea despre rsp

eu prima oara am postat pe softpedia un topic, unde intrebam daca se poate decoda vreun program.(eu habar n-aveam ce e aia LNB sau satelit) am intrebat si cum. am primit numai raspunsuri prostesti, sa nu le zic altfel. unii aveau impresia ca sunt asa inteligenti, incat cred ca nici ei nu-si dadeau seama ce zic. mi-a raspuns spaniolul, si mi-a zis sa pun intrebarile mele pe forumul asta, unde e moderator, asa am facut, si ca prin minune, m-am lamurit cu multe chestiuni.
    forumul asta este aranjat foarte bine, de 1000x ori mai bine ca rdi, sau alte forumuri. totul este structurat intr-un mod inteligent (felicitari celor care l-au conceput)
    din curiozitate am citit cateva topicuri aseara pe rdi. nu mi-a venit sa cred. aia parca-s dusi cu pluta. nu poate unu' sa zica ca n-are semnal bun pe digi, ca ii sar altii in cap, ca cica: ce lovesti tu in operatorul asta??? mi se pare un comportament oribil. pai lasa, dom'le pe om sa isi zica oful, ca eu cred ca la nivel de user nu se pune problema de lovit in digi, ca si-asa, sa fim seriosi, cati din cei care au abonament digi stau pe forumuri.
    aici am gasit prieteni, moderatori de omenie, si cu mai multi din mai-marii de aici stau de vorba linistit pe mes, si ma ajuta foarte mult, de si parca de multe ori mi-e jena sa ii tot bat la cap cu toate nelamurile mele

in rest, numai bine, sarbatori fericite tuturor!!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post

eu prima oara am postat pe softpedia un topic, unde intrebam daca se poate decoda vreun program.(eu habar n-aveam ce e aia LNB sau satelit) am intrebat si cum. am primit numai raspunsuri prostesti, sa nu le zic altfel. unii aveau impresia ca sunt asa inteligenti, incat cred ca nici ei nu-si dadeau seama ce zic. mi-a raspuns spaniolul, si mi-a zis sa pun intrebarile mele pe forumul asta, unde e moderator, asa am facut, si ca prin minune, m-am lamurit cu multe chestiuni.
    forumul asta este aranjat foarte bine, de 1000x ori mai bine ca rdi, sau alte forumuri. totul este structurat intr-un mod inteligent (felicitari celor care l-au conceput)
    din curiozitate am citit cateva topicuri aseara pe rdi. nu mi-a venit sa cred. aia parca-s dusi cu pluta. nu poate unu' sa zica ca n-are semnal bun pe digi, ca ii sar altii in cap, ca cica: ce lovesti tu in operatorul asta??? mi se pare un comportament oribil. pai lasa, dom'le pe om sa isi zica oful, ca eu cred ca la nivel de user nu se pune problema de lovit in digi, ca si-asa, sa fim seriosi, cati din cei care au abonament digi stau pe forumuri.
    aici am gasit prieteni, moderatori de omenie, si cu mai multi din mai-marii de aici stau de vorba linistit pe mes, si ma ajuta foarte mult, de si parca de multe ori mi-e jena sa ii tot bat la cap cu toate nelamurile mele

Ne bucura faptul ca printre noi ai reusit sa gasesti raspuns la toate intrebarile tale,daca ai unele nelamuriri nu ezita sa postezi te vom ajuta cu placere,inca o data ,BUN VENIT PRINTRE PRIETENI!!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Multi dintre cei care suntem aici suntem sau am fost si pe RDI.Acolo din cauza DTH-urilor nu ai libertate totala de exprimare,cu toate ca alte informatii utile gasesti,dar cele mai importante ,pentru noi romanii,in acest moment nu.Daca nu ai voie sa vorbesti de rau un anumit operat pe RDI e din cauza ca majoritatea moderatorilor de la DTH-Romania sunt angajati xxxx ,chestie recunoscuta de acestia.Asa ca nu trebuie sa te mire.In plus Fanta are legaturi stranse cu respectivul operator,chestie care tine din nou de alegerea lui si el chiar recunoaste asta.Stii cum e:in functie de ce vrei sa discuti iti alegi forumul,iar legat de receptionarea "la liber" a unor DTH-uri din Ro ai o singura varianta.

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Smile Re: RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?

Quote Originally Posted by dannielghi View Post

Din pacate mentalitatea si interesele de pe rdi se mentin si vor mai tine mult si bine... de-a lungul timpului s-au spus multe si sunt sigur ca ar mai fi destule de zis dar, stim cu totii, ca nu-si au rostul...

Ma bucur ca iti place "comunitatea" noastra, ne straduim zilnic sa fie pe placul vostru si cel mai important: sa fie utila tuturor!

Iti urez si eu un Craciun Fericit, multa fericire si, cum se zice, un calduros La Multi Ani!

Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

xvanish, stii de ce mi-e teama mie? mi-e teama ca o sa treaca un timp, si dupa acel timp, o sa rsp-ul va deveni un fel de mic rdi, adica o forumul va creste foarte mult, si operatorii nostri de DTH vor incerca sa "corupa" pe unii dintre admini. deocamdata vad aici: unitate, egalitate si fraternitate, insa tare mi-e teama de ce ne rezerva viitorul.
    sper sa nu sa nu se intample lucrurile de care mi-e teama...
    scuze daca am suparat pe cineva