sa va spun si eu impresia mea despre rsp
eu prima oara am postat pe softpedia un topic, unde intrebam daca se poate decoda vreun program.(eu habar n-aveam ce e aia LNB sau satelit) am intrebat si cum. am primit numai raspunsuri prostesti, sa nu le zic altfel. unii aveau impresia ca sunt asa inteligenti, incat cred ca nici ei nu-si dadeau seama ce zic. mi-a raspuns spaniolul, si mi-a zis sa pun intrebarile mele pe forumul asta, unde e moderator, asa am facut, si ca prin minune, m-am lamurit cu multe chestiuni.
forumul asta este aranjat foarte bine, de 1000x ori mai bine ca rdi, sau alte forumuri. totul este structurat intr-un mod inteligent (felicitari celor care l-au conceput)
din curiozitate am citit cateva topicuri aseara pe rdi. nu mi-a venit sa cred. aia parca-s dusi cu pluta. nu poate unu' sa zica ca n-are semnal bun pe digi, ca ii sar altii in cap, ca cica: ce lovesti tu in operatorul asta??? mi se pare un comportament oribil. pai lasa, dom'le pe om sa isi zica oful, ca eu cred ca la nivel de user nu se pune problema de lovit in digi, ca si-asa, sa fim seriosi, cati din cei care au abonament digi stau pe forumuri.
aici am gasit prieteni, moderatori de omenie, si cu mai multi din mai-marii de aici stau de vorba linistit pe mes, si ma ajuta foarte mult, de

si parca de multe ori mi-e jena sa ii tot bat la cap cu toate nelamurile mele
in rest, numai bine, sarbatori fericite tuturor!!!