Si la mine apare ...
Host Name: zulu1251.server4you.net
IP Address: 188.138.115.179
Country: Germany germany
Country code: DE (DEU)
vrea parca ceva streaming dar nu se aude nimica...
Dislikes: 1
Tot eu va deranjez.
Ieri am observat ca ceva imi creaza trafic fara sa fac download si fara a vizita alte site-uri decat acest forum. Nu stiu daca s-a observat dar cu deschiderea a cate unui tab cu acest forum, genereaza trafic de ~30KB/s.
Am facut un mic experiment cu Firefox, am deschis pana la 7 tab-uri si am facut niste screenshoturi cu tab-urile, cu firewallul + IP si firebug.
Am incercat cu FF, IE, GC si am acelasi rezultat.
Apare si la altii acest fenomen sau este la mine problema?
Trafic fara niciun tab.
Trafic cu 2 tab-uri ~70KB/s
3 tab-uri
4
Procesele care fac trafic la momentul respectiv.
Conexiunile din firefox
Analiza firebug.
![]()
Si la mine apare ...
Host Name: zulu1251.server4you.net
IP Address: 188.138.115.179
Country: Germany germany
Country code: DE (DEU)
vrea parca ceva streaming dar nu se aude nimica...
Ai luat in calcul ca acest forum are si un ChatBox chiar pe prima pagina ? Chat care face autorefresh la fiecare cateva secunde ...
nu are nici o legatura cu chat-ul :P si nu ar face nici atuncia traffic atata si daca ar face refresh la tot continutul chat-ului pe momentul actual !
alea 4 ip-uri fac ceva streaming ! si la mine apare chiar aparea si la bara ca este conectat la IP-ul mai desus... deci nici vorba sa fie chat-ul.
PS.
Si streamingul face pe toate paginile nu numai pe prima ! chiar si pe pagina asta :P
Last edited by Duster; 13-09-11 at 10:30.
Initial i-am raspuns lui loplo , apoi am vazut postarea lui Bust3d. Intr-adevar , sunt mai multe IP-uri care determina ceva trafic. Dar ce-i cu ele ... eu nu stiu.
Chat-ul nu are cum sa faca un astfel de trafic, doar nu e voice/videochat.
E normal sa fie asa, si sa fie mai multe IP-uri. E un forum... o platforma de forum care are implementate tot felul de chestii. Avem un trafic.ro care analizeaza constant, GTop si alte chestii... avem vBulletinul care iar analizeaza... toate astea inseamna trafic. La care mai pui si bots si crawlers externi de la Google, Yahoo si alte motoare de cautare sau ads si uite cum deja avem putintel trafic.
Nu aveti de ce sa va faceti probleme, e ceva normal.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Daca scoti iframe-ul nu o sa mai faca traffic !!! Acel player duce la acest site si face traffic ! Streaming ! nu are nici o legatura cu banere reclame ads google bot si sau traffic ranking. !!!
Ia vedeti daca scoateti nu o sa mai aveti traffic:P
Deci undeva ar face streaming la ceva psot de radio sau ce ... dar nu se aude nimic numai face traffic aiurea !!!!!
Hmm.. nu stiu nimic de playerul ala, o fi mesterit Admin ceva. Verific si il intreb, merci.
No offence si cu tot respectul, dar cum naiba sa fie normal acest trafic? Daca ar fi si upload as crede ca e ceva relay de radio/video sharing.
PS1 acum forumul se incarca tot mai greu
PS2 "504 Gateway Time-out
nginx/0.8.53"
PS3 http://188.138.115.179:2009 este server shoutcast www.radioarad.net
Last edited by tutri; 13-09-11 at 13:26.
Nu e ceea ce am crezut initial, m-am uitat acum si intr-adevar e un player de la un radio. L-am intreabat pe Admin, a fost pus de el dar se pare ca nu functioneaza si acum tot incearca sa se conecteze la ip-ul ala , la stream, facand trafic aiurea.
Tocmai a fost scos.
Merci, la cate am pe cap perioada asta nici nu l-am observat.
Am si eu o mica problema de raportat,cind vreau sa dau like sau thanks la unele postari(nu la toate)ma delogheaza,mai inainte am scris un post si am incercat sa-l editez dar nu am putut imi spune ca nu am permisiunea sa faca asta si sa dau refresh la pagina dupa care ma arata delogat .![]()
Ai incercat si cu alt browser de internet ?
Nu nu am incercat dar a reusit sa editez ultimul meu post![]()
Cum pot sa sterg sau sa dezactivez "thanks / Like"?