Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
Pai nu-mi place vbulletin per total ca mod de concepere structura etc e greoi , are mult prea multe posibilitati de setare , iar in admin control panel iti prinzi urechile.Apoi baza de date are peste 7 MB la instalare cand forum-ul e gol de subiecte , lucru ce face ca mutarea pe un alt server sa fie o operatiune destul de dificila de realizat daca e cazul.
In definitiv consider ca acest tip de board se potriveste forum-urilor foarte mari cu zeci de mii de useri si cateva mii de requesturi simultane.Pt forum-rile mai mici de acel nr de useri specificat mai sus se presteaza f bine phpbb-ul care daca ii instalezi MOD-uri poti face aproape orice si din el.
Tinind cont ca doar in mai putin de 3 luni am atins un record la accesari fata de alte forumuri de acelasi nivel, si avind un nr. de postari 4,808, nr care alte forumuri il ating intr-un an sau mai mult,avind 646 de membri, eu zic ca merita, ne asteptam ca nr. membrilor si implicit al postarilor sa creasca, datorita informatiilor corecte si a libertatii de exprimare, noi nu stergem topicuri, nu intervenim in ele ca in alte parti, cit despre subiecte ele vor fi, se vor deschide sectiuni noi in curind, deocamdata suntem la inceput si pentru inceput eu zic ca stam excelent,daca ai propuneri pentru noi subiecte le asteptam suntem deschisi fata de tot ceea ce poate fi de interes pentru membrii nostri.