stirea e buna. insa inca nu s-a semnat. sunt acorduri de principiu... sa-ti mai zic una buna? ce-ai zice de "boom va cumpara rcs-rds in parteneriat cu... (CINEVA)" ??? mai vb peste 1-2 ani pe tema asta![]()
.......................................
Un supermoderator ar trebui sa stie ca o stire fara SURSA este nula,deoarece SNOW mi-a editat stirea catagorisind-o SPAM,ramane sa aflati detalii de pe forumurile vecine!!!
Un golden member ar trebui sa cunoasca regulamentul!
Last edited by Snow; 03-09-08 at 01:00. Reason: don't spam :)
stirea e buna. insa inca nu s-a semnat. sunt acorduri de principiu... sa-ti mai zic una buna? ce-ai zice de "boom va cumpara rcs-rds in parteneriat cu... (CINEVA)" ??? mai vb peste 1-2 ani pe tema asta![]()
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
o sa vedem daca se stinge si la bomba asta fitilul sau intradevar o sa fie o bomba
pe care UPC nu a inghiti-o inca( adica pretul platit pt asa liga
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
pai nici nu e vb de pretul vehiculat pe gsp.ro si alte gazete... ideea e ca acorduri de principiu sunt... reale... inca nu s-au hotarat in ce forma, care varianta... etc... dar... e palpabila retransmisia pe boom a gsp (fie contra bs2 fie in extra... mai degrab cu bso/2 in grila digi - deh si digi vrea UCL de la anu')
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Stirea e valida 100%!
Incepand cu data de 15 septembrie GSPTv va fi in grila Boom!
din cate stiu eu , pe 15 septembrie se va intampla ceva cu licenta pentru GSP-tv , si de la aceasta data se pare ca toate firmele de catv si platforme digitale vor putea difuza in grila lor gsp-tv la preturi rezonabile si nu la cele de monopol impuse in prezent
pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic
Preturi rezonabile... ? Poate... dar asta nu inseamna ca cei de la RCS&Intact nu si au facut un calcul pt a obtine profit.
aprox. 2 euroi /abonat !!!!! asta-i pret de monopol ! cat sa faci abonamentul la clienti astfel incat sa fie si clientul multumit dar si firma sa obtina ceva profit ?? cam asta ar fi cauza din care firmele nu au inca in grila gsp-tv
Se pare ca pretul convenit cu boom este undeva la 1,2 E/abonat...
Era de asteptat ca Intact si RCS vor ceda drepturile si spre ceilalti operatori! Nr. de abonati RCS nu a crescut cu mult peste medie in ultima luna! Asa ca daca se vrea profit din afacerea "Liga1" trebuie vanda si la concurenti.
Dic , informatiile nu sunt eronate , asa cum am spus "aproximativ" deci o toleranta este acceptata .Plus ca in afara de acest tarif , parca se mai percepe si o garantie destul de substantiala , plus multe alte clauze .... cei ce au incercat sa negocieze stiu cam despre ce este vorba ....... pune si tu la cei 1.2 euro cat a spus einstein , ceva adaus , tva , si vezi nu cumva te apropii de cei 2 euro ( asta la abonamentul clientului )
Lucrurile merg mai departe ...
http://www.realitatea.net/nemultumir...ei_342052.html
sa vedem rezultatul