Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Vrei sa reziliezi un contract cu furnizorul tau?

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Vrei sa reziliezi un contract cu furnizorul tau?

Nu-i mai dau banii inapoi. Asa ca ii asteapta cu instalarea. Sper sa i se merite investitia .
    Daca n-ar fi obligatorie faza cu fixu' la RTC m-ar tenta si pe mine Dolce. Asa stau la Digi.
    PS: I-am zis o data "multam fain" conservei ca mi-a prajit un LNB.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    cred ca fiecare are dreptul sa se aboneze unde vrea .. chiar si la digi...daca tie si mie nu ne place digi asta e o alta problema..ca imaginea digi e de rahat ,ca receptoarele sunt de rahat e perfect adevarat...insa de aia e piata libera.....sa alegi!
    Aici nu e vorba ca nu-mi convine,eu am in curte tot ce inseamna DTH si pot face comparatie,deci; dupa ce am eu in curte pot face urmatoarea clasificare;
    BOOM nr.1
    Dolce nr;2
    focusat nr3
    maxx nr 4
    digi nr; 5
    aceasta clasificare este facuta nu dupa NR; DE CLIENTI CI DUPA CALITATE,va rog a tine cont de urmatorul aspect; am in curte in afara de aceste antene ale DTH-urilor,inca 4 antene pentru alte DTH-uri straine,deci pot fi impartial in ceea ce priveste calitatea si imaginea si ....... restul

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Vrei sa reziliezi un contract cu furnizorul tau?

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Aici nu e vorba ca nu-mi convine,eu am in curte tot ce inseamna DTH si pot face comparatie,deci; dupa ce am eu in curte pot face urmatoarea clasificare;
    BOOM nr.1
    Dolce nr;2
    focusat nr3
    maxx nr 4
    digi nr; 5
    aceasta clasificare este facuta nu dupa NR; DE CLIENTI CI DUPA CALITATE,va rog a tine cont de urmatorul aspect; am in curte in afara de aceste antene ale DTH-urilor,inca 4 antene pentru alte DTH-uri straine,deci pot fi impartial in ceea ce priveste calitatea si imaginea si ....... restul
    SAL , nu ne spui si noua celelalte 4 DTH-uri straine (poate unii vor si ei ) si clasificarea lor dupa calitate (eventual detalii despre ele ) ,cred ca ar fi interesant pt. useri . Multumesc si multa bafta .

Standard RSP member simplul's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

BOOM nr.1
    Dolce nr;2
    focusat nr3
    maxx nr 4
    digi nr; 5
    Perfect de acord cu tine. Si eu am fost abonat la 4 dintre ele si singurul dth ce l-as scoate din lista e max-ul care e chiar penibil cu impartirea lui pe trei sateliti, dar la digi nu m-as mai abona niciodata, iar boom e chiar numarul 1 deocamdata in romania (pacat de politica preturilor pachetelor)

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    SAL , nu ne spui si noua celelalte 4 DTH-uri straine (poate unii vor si ei ) si clasificarea lor dupa calitate (eventual detalii despre ele ) ,cred ca ar fi interesant pt. useri . Multumesc si multa bafta .
    Le ai impartite pe Hotbird 13E,Astra 19 si Hispasat,sunt prea cunoscute ca sa le mai fac o referire,calitativ nu se poate face o comparatie intre ele si ale noastre,eventual poate BOOM,dar restul nu...

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

BOOM nr.1
    Dolce nr;2
    focusat nr3
    maxx nr 4
    digi nr; 5
    tu ai spus orice dar nu va abonati la digi....pai max e acelasi rahat ca digi mai scump insa...se aboneaza omu la max si dupa aia iti va spune pai mi-ai zis orice numai nu digi......daca te refereai strict la calitate atunci spune ca boom si dolce sunt liderii....

si nu te irita ca am postat si eu o observatie...

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

ANPC vine in ajutorul tau!!!

COMUNICAT

Secretarul de stat Marian ZLOTEA, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, s-a intalnit ieri 23 ianuarie 2007 cu reprezentanti ai marilor operatori de servicii de cablu tv, internet, televiziune digitala si telefonie mobila si fixa.................

- eliminarea clauzei contractuale privind obligarea consumatorului la plata unei taxe in cazul denuntarii unilaterale din partea consumatorului a contractului;
    ........
    0800 080 999 - numar gratuit
    http://www.anpc.ro/anpcro/index.php?...1384&Itemid=64
    Spune-mi si mie daca acest comunicat a aparut in monitorul oficial (ce nr.) si daca are putere de lege. Stie cineva?

Super Member painluck's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sal am si eu o intrebare.am abonament la digi de pe data de 29.09.2006,optind la vremea respectiva pt cumpararea kitului in 12 luni.pot rezilia contractul cu ei fara a pierde sculele ?adica daca tot le-am platit sa nu le pierd. citind deunazi contractul am observat ca la cumpararea kitului contractul este pe 2 ani este vreo problema daca renunt dupa ce termin de platit kitul? va multumesc

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Question intrebare

am si eu o intrebare:am prelungit un contract la romtelecom si am primit gratuit un telefon portabil,as vrea sa reziliez acest contract care se incheie in ianuarie2011,ce as avea de platit in acest caz ?abonamentul pana in ianuarie sau si pretul telefonului?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

daca telefonul nu l-ai platit cind ti l-au dat atunci trebuie sa il platesti si orice altceva care ti-a fost oferit gratuit

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu cat stiu sa adus o lege in care daca vrei sa reziliezi contractul nu mai trebui sa le platesti findca nu stai pana la expirarea contractului (sau inca nu sa adus hotararea).

Daca echipamentele sunt in custodie, nu e nevoie sa le cumperi, poti sa i le returnezi la rezilierea contractului.

Standard RSP member RUSNACU's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post reziliere contract

Legea este data si este in vigoare dar trebuie citita cu atentie si nu trebuie interpretata dupa cum vrem noi cand nu ne convine ceva reziliem contractu
    1 daca a avut oferta trebuie sa cumpere echipamentu la pretu lui initial(ex echipament ak... 195ron la oferta pret real 390)
    2daca a avut oferta la abonament trebuie sa achite toata suma redusa
    3trebuie sa ai un motiv serios ...... daca il ai mult succes
    4 echipamentu trebuie sa fie in perfecta stare de functionare

.
    Last edited by delta2k2; 09-09-10 at 15:15. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Page 2 of 2 FirstFirst 12