-
Membru de onoare
Re: oare dece?
Ai verificat user si parola la Dream?
Daca raspunsul e DA, atunci e cum ti s-a spus mai sus, circuitul de LAN defect!
-
Golden Member
cu un ups va puteti proteja dreamboxurile,lcd,plasme
-
Cum instalezi imaginea? Dreamul si pc-ul au ip-uri din aceiasi clasa? In cazul in care nu ar fi functionat placa de retea atunci cand vrei sa te conectezi la dream cu dcc ar fi trebuit sa iti dea o eroare, nicidecum sa iti arate ftp-ul gol. Incearca sa dai un ping la dream de pe pc (asta dupa ce setezi corect ip-ul la dream).
-
Standard RSP member
Uita-te la communication si vezi daca IP-ul e din aceeasi clasa cu a routerului.Uite,eu de 2 zile nu ma mai puteam conecta la dream,tot asa ftp era gol.Am descoperit ca de vina era rahatul de firewall de la comodo.L-am dezinstalat si merge brici.Dar exista si posibilitatea ca LAN-ul sa fie dus (la dream adica)
-
Intra in meniul ruterului si da-i un restart. Vezi sa mai ai porturile deschise.
Daca spui ca ai schimbat imaginea, intra in expert settings, vezi sa ai acelasi ip la box. Parola daca ai schimbat imaginea prin serial este dreambox
-
Golden Member
Respecte!
ok,am sa incerc tot ce mi-ati zis sa vad atunci ce se intampla dar asta doar maine seara!
multumiri incaodata!
poate isi da drumul.
Bafta!
-
Golden Member
Respecte!
Azi am reusit sa rezolv "problema cu dremul.Se pare ca nu era din dream,era din Windows.Am reinstalat Windows si acum e Ok totul!
Ptr. cei care aveati linie dela mine imi cer scuze de impedimente.Daca a-ti sters-o vi-o pot da innapoi.
Multumiri tuturor.Duminica seara placuta!
Bafta!
P.S.-va multumesc ptr.intelegere,nu prea ma pricep!
Last edited by shadowman; 07-09-08 at 19:17.
Respect!