...........acolo mi-as face o firma CATV....si -i ''rad'' pe toti....daca dau si net....i-am spart.
PS: pozele-s facute de tine...???...daca da , cu ce drac de obiectiv le-ai facut???
Dislikes: 0
Se pare ca razboiul operatorilor DTH este in plina desfasurare , cel putin asa mi-au facut impresia blocurile din imaginile de mai jos ...... sa vedem cine va castiga
Imaginile sunt reale , neprelucrate , dar daca numaram antenele cred ca obtinem un numar mult mai mare decat numarul apartamentelor![]()
pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic
...........acolo mi-as face o firma CATV....si -i ''rad'' pe toti....daca dau si net....i-am spart.
PS: pozele-s facute de tine...???...daca da , cu ce drac de obiectiv le-ai facut???
Arata naspa de tot pe fatadele blocului ..... cel mai ok ar fi sa aiba o antena comuna, dar asa e la noi in Romania.... dar nu o sa mai dureze mult...
Pozele sunt facute la Orsova iar despre calitate ce sa spun , sunt realizate cu un Panasonic DMC-FZ8 , iar ca sa le urc pe site am fost nevoit sa le reduc , deci calitativ erau mult mai bune .
pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic
NU mai deschid alt thread.....ca tot despre un razboi al operatorilor e vorba:
Romtelecom anunta un parteneriat cu Google!!!
Utilizatorii de e-mail ai Romtelecom prin serviciul Clicknet vor beneficia astfel de toate avantajele oferite de platforma Google Apps, cum ar fi capacitatea de stocare a casutei postale (inbox) de peste 7.000 MB, atasamente cu marime de pana la 20 Mb, acces mobil facil, interfata intuitiva in limba romana si filtre spam recunoscute international.
Accesul mobil este posibil printr-o aplicatie software (client Java) ce poate fi descarcata gratuit de la adresa m.google.com/a, ori printr-un browser web pentru telefonul mobil.
sursa
Last edited by yky; 02-09-08 at 03:03.
si ce folos?
poti avea google apps si fara sa te abonezi la romtelecom![]()