Results 1 to 11 of 11

Thread: Problema cu conectarea la net

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Problema cu conectarea la net

Quote Originally Posted by razvan27 View Post
    Am urmatoarea problema: Cand incerc sa iau un plug-in de pe serverul de la sifteam dureaza mult timp. Si cand zic mult timp ma refer si la 3 ore asta in cazul in care il ia. Am incercat conectarea prin ftp si mi se deconecteza la fiecare 4 secunde. Dupa care ii dau reconect si iar dupa 4-5 secunde iar se deconecteaza. Ar putea fi 2 cauze. Una ar fi ca ip-box-ul are o problema la placa de retea, iar cealalta ar putea fi routerul. As prefera problema sa fie in setarile de la router dar e putin probabil deoarece m-am uitat pe log-urile lui si imi arata ca nu a fost deconectat receiverul. Fiind linux, oare nu exista o setare prin care se auto deconecteaza de la net? Am incercat sa-i dau ping de pe alt calc din casa si e OK. Oare trebuie sa instalez o alta imagine? Sa fie de la imaginea de la sifteam? Va rog mult ajutati-ma cu problema asta !
    Daca ping-ul e ok,inseamna ca ori au ei probleme cu serverul ori ceva nu este in regula cu imaginea,concluzia? pune alta imagine si vezi ce se intampla

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am incercat sa pun imaginea de NLB dar nu avea nimic la instal plug-in. Si nu am avut cum sa testez. Dar am incercat prin conexiunea FTP. Si dupa 4-5 secunde se opreste conexiunea. Si trebuia sa dau reconect.
    Oricum mersi de raspuns

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ia pune un cablu in cross direct pc-box si vezi daca face la fel. sa nu fie ruteru' de vina ca am obs ca si al meu tr restartat periodic (e drept ca am 1laptop+2pc-uri+dream+1ppc+1 la fonera, care la randul lui mai da si altora. toate conectate mai mereu pe el)...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH