Citeam pe undeva ca atunci cand bag USB Stick si apare linia cu softu, daca fac din telecomada stanga dreapta vine apare si fisierul de keys, ceea ce la mine nu se intampla. Nu ma lasa ...
ovex
Dislikes: 0
Citeam pe undeva ca atunci cand bag USB Stick si apare linia cu softu, daca fac din telecomada stanga dreapta vine apare si fisierul de keys, ceea ce la mine nu se intampla. Nu ma lasa ...
ovex
nu stiam asta, eu intram cu meniu 8282
Mda ... rezolvat ... trebuie pus pe stick, in root cu firmware si un softcam.key de Gyula (ala de RS-232 pentru ECHOLITE/ECHOSMART), apoi bagi sticku, se deschide fereastra, faci pe soft stanga-dreapta si apoi apare fisierul de keys ... OK si se incarca.
Am si eu un receptor d'asta. La 1W mere brici cu AU. L-am primit asa de la Oradea. Am versiunea de soft 1.61 (cred). Am mutat pe Sirius la alea deochiate (Arquiva) si surpriza:
zice live da nu decodeaza. Am incercat cu soft de la Gyula pt rs 232 dar nika. Ce sa fa ca nu vreau sa-l stric mai rau.
Imi spune si mie cineva cateva programe pe care merge epg-ul si cateva pe care nu merge?
Fiindca nu-mi dau seama daca nu merge ca nu le baga licuriciul sau din cauza ca nu le ia receptorul...
TVR 1, TVR 2, PRO TV, ANTENA, PRIMA si asa mai departe....
salutare,
am si un optibox cx pvr ready si am si o problema.
de cand am facut update la firmware la versiunea 1.17.03 nu mai merge sa mai inregistrez pe stick.
a mai intalnit cineva problema asta?