Dislikes: 0
ca sa recunoasca un HDD extern pe usb (alimentat separat) trebuie formatat in FAT 32 sau 16
pe echosmart 791 merge si un hard de 500 Gb , probat
, dar pe acest receptor nu am incercat
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
ce inseamna "deocamdata"?Deocamdata merge gigi si cu subtitrari
A aparut o versiune noua de soft 1.17.00. O gasiti pe
pune pe rapidshare, te rog
Last edited by Snow; 29-09-08 at 19:57. Reason: regulament
Last edited by gogu69; 01-10-08 at 09:44.
Referirea cu descarcarea directa e tot la ".......postarea de 'serial number' sau 'cracks' pentru softuri ce nu sunt freeware!".Softurile pentru receptoare nu au nevoie de licenta,asa ca le punem direct.
La fel,nu puneti link direct catre paginile cu chei sau fisiere care contin chei.
Puneti pe un upload softurile pentru receptoare si link direct aici.Despre altele puteti spune de exemplu:"la croati" sau "pe dvb-upload" si terminatia o gasiti voi foarte simplu.
Folositi PM sau messengerul si atunci puteti schimba informatiile fara nici o ingradire,trebuie sa va ganditi ca e bine sa nu fie motive pentru care acest forum sa fie inchis.Paza buna.....
:
salutari tuturor si in acelasi timp felicitari pentru maniera de a prezenta acest tip de reciver.totusi am urmat pasii dat de dvs pentru a updata softul la reciver si nu il recunoaste desi e tipul optibox cx pvr ready .Ce ma sfatuiti sa fac ca desi am incercat de multe ori nu merge . va rog astept un sfat ,multumiri anticipate![]()
este optibox extra cx pvr , sau optibox prima cx pvr?
problema esta la emulatorul pe ca il pui pe styk(si bine inteles sa fie despachetat).
receptorul este un optibox FTA ready! ma poti ajuta sa gasesc sw pentru el?
@tandarica ai un PM de la mine.
salut
as vrea sa-mi iau si eu un receptor, si as vrea sa va intreb daca mai merita cumparat acesta? nu ma pricep f bine, asa ca imi cer scuze daca spun prostii...
am vazut ca sunt altele ceva mai ieftine dar asta pare mai ok, mai ales pt ca are port usb (decat sa dau 150lei pe un reciever si inca 20 pe un cablu pt el, mai bine dau 200 pe unul mai performant).. as vrea sa va intreb daca exista vreun receptor mai avantajos decat acesta, cam la acelasi pret..
nu ma pricep, deci as aprecia daca m-ar putea "educa" cineva ...pe PM
va multumesc
salut,cineva ma poate ajuta cu o lista de programe(fdu. file) actuala de la 12,5W-45E+Focussat.
din cauza unui bug la ultimul sw am pierdut lista si n-am apucat sa fac un backup.acum imi vine greu s-o iau de la 0.
De fapt ar fi o metoda dar nu e foarte precisa, intrucat afiseaza programele la un loc cu celelalte programe din lista, nu separat ca la dreambox, dar te poti orienta totusi!
Intri in lista de canale cu tasta ok, apoi apesi tasta rosie (sortare lista) consecutiv si poti alege sa sortezi programele dupa: transponder, satelit, sistem de codare, provider sau in ordine alfabetica! Totusi programele TNTSat nu o sa ti le afiseze din cauza ca fac parte din pachetul Canalsat France, dar le poti vedea separat aici: http://ro.kingofsat.net/pack-tntsat.php
Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!
Nu se poate! Numai in cazul in care ti le sortezi singur pe categorii!
Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!