asta ar fi cea mai tare chestie sa preia astra M ambi sateliti
asta ar fi cea mai tare chestie sa preia astra M ambi sateliti
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Revizuiesc putin cele spuse de mine mai inainte cu privire la preluarea de catre 1M a ambilor sateliti, 1G are 20 tp iar 1H are 27 tp acest lucru ar fii posibil daca ar mai fii preluate din tp si de 1L pentru ca 1M are doar 34 de tp si nu ar iesi la socoteala![]()
Eu cred ca o sa fie mutat 1H.
11778 V moved to Astra 1M @ 19.2° East
12188 H moved to Astra 1M @ 19.2° East
12226 H moved to Astra 1M @ 19.2° East
Testat pt antena din semantura am nivel 90% / calitate 95%. Incepe sa imi placa![]()
Trebuie sa fac update la settings!![]()
mai multe transpondere au deja un semnal mai puternic......pe langa cel cu mtv-urile si transpondere apartinand canalsat ( cel cu canal +) au la calitate peste 85 %.....se intampla si cu ele ceva.......![]()
acum 3 minute am incercat si nicio miscarepoate este vreo unda mai rebela care a ajuns la tine sau poate sunt in teste si in seara asta mai baga ceva .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
salutare,
Treaba tare buna fac baietii astia cu Astra 1m ... de-ar pune si DSF si Deluxe music ar fi si mai bine pentru cei mai multi romani ...
theghostbuster
Daca o sa le mai ramana cateva tp libere o sa mute si DSF si DELUXE dar nu se stie asa ca .....![]()