acum 3 minute am incercat si nicio miscarepoate este vreo unda mai rebela care a ajuns la tine sau poate sunt in teste si in seara asta mai baga ceva .
mai multe transpondere au deja un semnal mai puternic......pe langa cel cu mtv-urile si transpondere apartinand canalsat ( cel cu canal +) au la calitate peste 85 %.....se intampla si cu ele ceva.......![]()
acum 3 minute am incercat si nicio miscarepoate este vreo unda mai rebela care a ajuns la tine sau poate sunt in teste si in seara asta mai baga ceva .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
11856 V (canal + ) si mtv-urile merg si acum...si mai sunt cateva.....trebuie sa le vezi....eu le vad in sud cu o antena de 0,85........au calitate acum 89-90.....
Eu nu vad nici un 11856 pe 19E'
http://www.flysat.com/astra19.php
spaniolule ai imbatranitsi nu numai ca nu o recunosti .. dar iti mai dai si cu stangu in dreptu postand linkuri in contradictie cu tine
TP 72 = 11.856 / V / 27500 / 3/4 - CANALSAT FRANCE![]()
Oboseala,condu si tu 500km sa vadem mai esti asa atent? sorry!
Cica pe flysat, tp-ul cu batrinul Eurosport, varianta germana, s-ar muta pe noul 1M.
Dupa citi ani poate fi vazut si cu antene mici !Ce ma mai chinuiam cu antenele de 2 metri, pe vremuri.......
antena triax td110 pe
16 E +19 E
11856 se vede, dar semnalul e mai slabut(62%) in comparatie cu celelalte trecute pana acum pe 1M, la care am 90-95%
da, a scazut semnalul pe acest transponder (11,856).....ieri era foarte bun......![]()
VAD CA IAR MERGE BINE 11856.....CALITATE 89 %.......![]()
curios este ca nu apare nicaieri ca au mutat si acest tp pe astra M , la mine nu se simte nicio modificare ... ploiesti antena de cca 0.85
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
nici la pitesti nu se este semnal pe acest tp si cel cu viacom.... antena 0.9
acum m-am uitat si sunt ok........88-89%......cu o antena de 0,85......la rosiorii de vede..............vedeam premiere pe 1G si inainte sa le mute pe 1M cu aceasta antena......avea 73-75 %.....
te cred .. totusi nu apare nicaieri mutarea si m-am tot uitat pe forumuri![]()
de 2 zile merg asa.........nu sunt mutate pe 1M........cele de pe 1M au 97-98 %