View Poll Results: Ati comandat vreodata DIGI Film?

Voters
88. You may not vote on this poll
  • DA

9 10.23%
  • NU

41 46.59%
  • Nu ma intereseaza

34 38.64%
  • Ce este asta?

4 4.55%
Results 1 to 15 of 58

Thread: Digi FILM

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: gigi FILM

Quote Originally Posted by outcast View Post
    nu am stat pe rdi....si daca spun la un german ,neamt crezi ca e insulta?..... daca aasa gindesti asta e...imi cer scuze si nu mai avem ce discuta.
    ps ,.a existat un imperiu otoman..eu asa am invatat la istorie.
    esti in anul 2007

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Ca sa lamuresc bine cum este treaba cu PPV Sky Italia.
    Modalitatea este urmatoarea:
    1.Poti viziona filmul dorit la ce ora vrei si minutul care vrei in momentul cand ai facut achizitionarea filmului din Telecomanda.
    In acest mod tu poti viziona filmul ales ,iar un prieten de al tau sau alta persoana poate viziona acelasi film in aceeasi modalitate de achizitionare prin telecomanda la o diferenta de 5 minute sau 15 minute etc.
    2.Poti viziona filmul dorit achizitionindul prin telefon dar il poti vedea cand este transmis.
    Prima Fila CINEMA sint primele 9 canale
    Un film este difuzat de 4 sau 5 ori pe zi depinde timpul filmului.
    Prin telefon cand lai achizitionat poti specifica chiar si data si ora in care vrei sa il vezi.
    3.Ultima modalitatea este REC ON-LINE

Din orice parte a lumi esti te conectezi pe site-ul lor si faci inregistrarea on-line.Iar inregistrarea se face direct in receptorul tau care este acasa ramas si la intoarcere poti vedea ceea ce ai decis sa inregistrezi
    Acesta functioneaza doar cu decoderul MY SKY
    Mai multe detali aici
    http://www.skylife.it/html/clienti/s...ec_online.html
    Aceste detali mi sau dat in momentul acesta de la asistenta SKY ITALIA
    daca nu credeti sunati la telefonul acesta 199 100 400
    Replica:Are DIGI FILM aceste obtiuni
    deoarece dupa cum spun astia este ca OTOMANU de mine ca vezi cand vrea muschi tai.
    Poate peste 20/30 de ani vor ajunge DIGITV si la acest nivel cu doar 2 canale PPV

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

turkule cred ca tu vorbesti de VOD nu de PPV.

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

si nu vreau sa apar pe nimeni insa noi romanii asa suntem carcotasi pana la dumnezeu .... pana nu am avut PPV am vrut PPV acum ca avem nu e PPV e nashpa e cutare e cutare ... hai sa fim seriosi.... cati dintre noi am mai fost intr-un cinematograf ... toata lumea vrea moka ... cat nu au fost key nimeni nu comanda filme acum ca sunt key toti se uita la ppv ...

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stailus View Post
    si nu vreau sa apar pe nimeni insa noi romanii asa suntem carcotasi pana la dumnezeu .... pana nu am avut PPV am vrut PPV acum ca avem nu e PPV e nashpa e cutare e cutare ... hai sa fim seriosi.... cati dintre noi am mai fost intr-un cinematograf ... toata lumea vrea moka ... cat nu au fost key nimeni nu comanda filme acum ca sunt key toti se uita la ppv ...
    e si asta un punct de vedere....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Sincer sa fiu nici macar nu ma uit pe digifilm chiar daca sant key-uri mai bun este HBO si HALMARK decat digifilm.iar in privinta PPV ma uit la PREMIERE SI D+ acolo ai ce vedea si chiar calitate video si audio.

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by Turku View Post
    Sincer sa fiu nici macar nu ma uit pe gigifilm chiar daca sant key-uri mai bun este HBO si HALMARK decat gigifilm.iar in privinta PPV ma uit la PREMIERE SI D+ acolo ai ce vedea si chiar calitate video si audio.
    sincer nici eu nu ma uit, insa calitatea nu e chiar asa nashpa si filmele nu sunt chiar asa vechi... spre exemplu v from vendeta a fost la digi film prin iarna cand sa lansat canalul iar pe hbo e premiera in luna octombrie (dupa o reclama vazut la ei) asa ca ... repet nu iau apararea digi sau digi film, insa ce e corect e corect ... iar romania nu e la nivelul germania, italia, franta asa ca si servicile in materie de audiovizual sunt la nivelul la care suntem. Iar in privinta ca HBO sau HALMARK sunt mai bune ca niste servicii PPV sunt doar pareri personale .. ca daca nu iti plac filmele noi atunci nici PPV de la Premiere sau D+ nu iti plac ca doar sunt filme noi .. si atunci sunt de acord cu tine Halmark si HBO cu multe filme suedeze etc si reluari e mai bun decat un serviciu PPV
    Last edited by stailus; 23-09-07 at 01:54.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sincer nici eu nu ma uit, insa calitatea nu e chiar asa nashpa si filmele nu sunt chiar asa vechi... spre exemplu v from vendeta a fost la gigi film prin iarna cand sa lansat canalul iar pe hbo e premiera in luna octombrie (dupa o reclama vazut la ei) asa ca ... repet nu iau apararea gigi sau gigi film, insa ce e corect e corect ... iar romania nu e la nivelul germania, italia, franta asa ca si servicile in materie de audiovizual sunt la nivelul la care suntem. Iar in privinta ca HBO sau HALMARK sunt mai bune ca niste servicii PPV sunt doar pareri personale .. ca daca nu iti plac filmele noi atunci nici PPV de la Premiere sau D+ nu iti plac ca doar sunt filme noi .. si atunci sunt de acord cu tine Halmark si HBO cu multe filme suedeze etc si reluari e mai bun decat un serviciu PPV
    intervin si eu ca musca in lapte,gresit zic eu referitor ca ro nu e la nivelul altor tari poate doar la starea materiala a unor locuitor aia da in schimb santem batjocoriti de anumite concerne,firme si ce mama dracului or mai fi,deci........