View Poll Results: Ati comandat vreodata DIGI Film?

Voters
88. You may not vote on this poll
  • DA

9 10.23%
  • NU

41 46.59%
  • Nu ma intereseaza

34 38.64%
  • Ce este asta?

4 4.55%
Results 1 to 15 of 58

Thread: Digi FILM

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: gigi FILM

Quote Originally Posted by Turku View Post
    Mersi mult Outcast poate asa sau lamurit ca in PPV-ul Romanesc (gigi) nu este doar un singur film care este difuzat la o anumita ora si doar atunci poti viziona In Italia este in momentul cand lai cumparat cum este la SKY ITALIA - Prima Fila aici asa este daca tu il cumperi acuma il vezi in momentul ala ,iar eu daca il cumpar peste 10 minute dupa tine il vad in momentul ala.Se bazeaza pe o chestie de servere. Iar la Mediaset Premium este asa cum ai spus tu Einstein dar si acolo au mai multe filme,cam cum este gigifilm.Doar ca meciurile de fotbal si filmele nu le poti vedea cand vrei tu,le vezi la ora cand este transmis.
    http://www.mediasetpremium.mediaset....deoguida.shtml
    Studiaza pozele de mai sus! Vei vedea ca filmul The Departed a fost difuzat pe Gigifilm1 pe toate receiverele la ora 23:01 (la Outcast este 22:01 pentru ca are setat ora CET in receiver). La Gigifilm2 ai acelasi epg cu Outcast, avand acelasi fus orar (CET).
    Deci concluzia:
    Gigi difuzeaza mai multe filme intr-o zi, la anumite ore. Tu iti alegi un film. Ei iti spun cand este difuzat.
    Exemplu: Alegi "Happy feet". Suni la Call Center si ii spui duduiei ca vrei sa vezi acest film astazi - sambata 15.09.2007. Ea iti va raspunde ca este difuzat la orele 10:01, 17:30 pe gigifilm1 si 11:01 pe gigifilm2. Te va pune sa alegi ora la care iti convine. Ai ales 17:30. Ea va introduce in calculator, in dreptul contului tau aceasta. La acea ora se va activa vizionarea pentru tine si va fi inchisa la sfarsitul filmului. Ora de inceput este deja stabilita de ei! Aceasta nu poate fi decat 17:30!!! sau 10:01 pe gigifilm1, ori 11:01 pe gigifilm2.
    Asa ca tu nu ai posibilitatea sa iti stabilesti ora ta, ci doar ora lor!
    Cei care au comandat gigifilm pot sa confirme! (atys, djeclipse, Liviu, mutu, radone56 - au comandat conform poll)
    Te poti convinge intrand si pe site-ul oficial unde ai programul deja stabilit al filmelor.
    http://www.d i g itv.ro/program_tv.html (modifica link)

Nu ai cum sa vezi cu 10 minute mai tarziu sau mai devreme!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cred ca nu trebuia sa ma bag eu pe aici...inainte de a incepe cearta si insultele exista pm si edit....
    Last edited by outcast; 17-09-07 at 01:09.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mo , daca sun la digifilm sa comand si ma'ntreaba ceva ce sa le spun ? key 00 sau .....
    Lasind gluma de'oparte , este un serviciu bun dar evenimentele sint prostesti pt target : nu tu nunta lu' piticania minune , concerul lui vijelie sau caftul intre clanul stoaca s'ai lu' sadoveanu .

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    scuze ca intervin....cred ca otomanu voia sa spuna tocmai ca un adevarat ppv te lasa sa vezi filmul cind vrea muschii tai..la 11 si 27 de exemplu ceea ce nu e cazul la gigi.eu asta am inteles....

oricum e ppv pentru ca iti ia bani pe event..ca nue cum ar trebui sa fie e altceva....de fapt multe nu sunt la gigi cum ar trebui sa fie.....de exemplu EPG-ul..nu-mi spune-ti ca se poate trai si fara....il ofera? atunci sa functioneze!
    inca odat scuze
    asa cum e la SKY uk? ca parca acolo iti descarca filmul in receptor

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by badeaghio View Post
    asa cum e la SKY uk? ca parca acolo iti descarca filmul in receptor
    cam asta era ideea....dar s-a pierdut ..pe drum.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Unhappy Re: gigi FILM

scuze ca intervin....cred ca otomanu voia sa spuna tocmai ca un adevarat ppv te lasa sa vezi filmul cind vrea muschii tai..la 11 si 27 de exemplu ceea ce nu e cazul la gigi.eu asta am inteles....

oricum e ppv pentru ca iti ia bani pe event..ca nue cum ar trebui sa fie e altceva....de fapt multe nu sunt la gigi cum ar trebui sa fie.....de exemplu EPG-ul..nu-mi spune-ti ca se poate trai si fara....il ofera? atunci sa functioneze!
    inca odat scuze
    Cand te voi jigni eu pe tine ,iti poti permite sa ma jignesti si tu."cred ca otomanu voia sa spuna tocmai ca un adevarat ppv te lasa sa vezi filmul cind vrea muschii tai" Ce natie oi fi eu nu trebuie sa ma jignesti.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu va aprindeti ca nu are rost,Outcast nu te-a jignit doar a folosit un sinonim;
    Dictionary definitions for: otoman

otoman - OTOM'AN, -Ă, otomani, -e s.m. si f., adj. 1. S.m. si f. Turc. 2. Adj. Turcesc. - Din lat. othomannus, fr. ottoman, it. ottomano, germ. Ottomane

Asa ca va rog nu incepeti si aici o noua cearta!
    va multumesc!

Mentioned
    0 Post(s)

intradevar ...sinonim.
    Last edited by outcast; 17-09-07 at 01:10.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu cred ca eu am scris de vreo unul ca este "tigan""bozgor"etc.Mia fost de ajuns sa ai citesc Nickul ca scrie destul de mare.Iar casa ma faci otoman nu cred ca e frumos ca nu imi cunosti rasa.Daca scriam in loc de Turku scriam Africanu ma facei "NEGRU".Vezi aici se ajunge la rasism.Asa ca hai sa fim mai atenti unul cu altul si sa fim prieteni aici nu dusmanosi.Hai ca am ajuns la OFFTOPIC.NU VREAU SA COMENTEZ PREA MULT.Asa este omul cand vine cu un detraliu se aplica metoda RDI.POATE ASTIA CARE ATI STAT MULT ACOLO VATI INVATAT PROST.

Mentioned
    0 Post(s)

nu am stat pe rdi....si daca spun la un german ,neamt crezi ca e insulta?..... daca aasa gindesti asta e...imi cer scuze si nu mai avem ce discuta.
    ps ,.a existat un imperiu otoman..eu asa am invatat la istorie.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

nu am stat pe rdi....si daca spun la un german ,neamt crezi ca e insulta?..... daca aasa gindesti asta e...imi cer scuze si nu mai avem ce discuta.
    ps ,.a existat un imperiu otoman..eu asa am invatat la istorie.
    esti in anul 2007