Nu pt ca nu ma intereseaza,si atata timp cat am acces la internet si la anumite programe de pe alte platforme DTH :wink: la ce sa mai dau bani si pt niste filme expirate. Aceste programe nu ma intereseaza, punct.
Pun acest topic ca sa vedem cati abonati Digi apeleaza la aceste canale. Poate puneti si motivul...
Nu pt ca nu ma intereseaza,si atata timp cat am acces la internet si la anumite programe de pe alte platforme DTH :wink: la ce sa mai dau bani si pt niste filme expirate. Aceste programe nu ma intereseaza, punct.
Deocamdata, tot ce exista acolo, am vazut !
Sunt de aceeasi parere, am votat NU.Originally Posted by dic_star79
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Acest operator nu ma intereseaa nici de ar fi gratis,deci am votat ;nu ma intereseaza :wink:
Amatorii De Dth-uri Nu Ma Intereseaza!
Digi Nu Ma Intereseaza ,face De Ras Romania Noastra In Europa De Est!
Last edited by gessle; 14-04-07 at 20:55.
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Sade şi Dire Straits am văzut moca ?n teste.....poate doar concerte să comand.
Apropos, unde găsim concerte ?nregistrate, pe net?
Kworld DVB-S 100 PCI, Humax Digi+II, HSS 1160NA DigiTV, offset 0.8Fe, offset 1.15Fe, 40m cablu, LNB 0.2 dB Smart Titaniu
Cu toate ca filmele sunt cam vechi eu am sa comand unul pentru ca sunt curios cum se face plata, ca pana acum n-am primit facturi.
Sunt cam multe.....
Pana acum sunt 21 de voturi. Decat un singur user a apelat la digifilm. Ar fi fost interesant sa aflam info de la el.
Ideea e ca nu prea intereseaza aceasta oferta pe nimeni. Poate digi va schimba aceste canale care transmit filme difuzate deja pe alte platforme externe.
Pentru Calitatea Care O Are Digi Sa Mai Platesc Si Pay Per View? Nu!
Se pare din acest poll ca o proportie infima din abonatii Digi au apelat la acest serviciu "bomba" cum spun unii prin alte parti. Ideea e ca nu prezinta interes. Cine poate gasi explicatia?
am avut digi pentru doi ani si in ultimele luni fusese lansat si jiji Filmul. nu am fost curios sa comand filme de la ei, trebuia sa ma uit la o ora fixa la film si toate cele.
conexiunea la net a compensat asta. ma uit la filme cand vreau, dau pauza (e destul de important uneori)..stiti si voi avantajele.
daca era PPV cu download in receptor, ar fi fost convenabil sa platesc pretul pentru un eveniment pe care il pastrez in receptor si pot sa il vad cand vreau.
cred eu.
Prietenul "bautura colorata" zice:
E clar ca aceste ppv-uri sunt o pacoste pentru gigi si pierderile sunt semnificative. Acum catva timp era un topic deschis tot de el, in care facea reclama celor 2 ppv-uri. In semnatura si-a pus reclama la ppv-uri. Omul e dedicat cu buzunarul total dth-ului si incearca sa convinga cativa naivi, doar, doar vor mai apare ceva clienti care sa cotizeze in sacul cu prea multe gauri al dth-ului.Stie cineva cat pierde *igi TV datorita PPV-urilor?Dar cat plateste *igi drepturi de retransmisie pentru un film ?