Pronblema care este cea mai proasta este ca in 24 de ore vezi acelasi film si pe DIGI FILM 1 SI 2.Deci sant 4 filme si le vezi pe amindoua posturi.Poate ca ar avea avantaj daca ar face cum este Cine Action de pe D+.Gigi Film 1 normal si filme nonstop iar pe Gigi film 2 +30. Nu aceleasi filme toata saptamina ca se plictiseste omul din prima zi,dar dupa o saptamina.
Lasa ma HBO ca asta face asa peste tot in Balcani.Ia citeste tu pe undeva daca cineva se plinge de HBO in America ca este mama lor.Germani,Francezi,Italieni,Spanioli,Turci dece nu au HBO
faceam doar o comparatie intre un concern mare ca HBO si digi care sant condusi tot de ro ca nu doar HBO SUA impune filme sa ruleze lol
Sistemul ppv iti permite sa vezi filmul X doar odata, la ora si data solicitata de tine. Adica suni la call center si spui ca vrei sa vezi filmul X care se difuzeaza in aceasta perioada. Ei te informeaza despre datele si orele la care se difuzeaza si pe care gigifilm este si tu alegi. Daca nu te-ai uitat atunci, bye-bye!
Nu e o vizionare nonstop! Doar un film la ora stabilita!
Si doar pentru un film vazut o singura data platesti un euroi!
Pe Taquilla sau C+ Action, tu le vizionezi nonstop pentru ca ai key, platitorii vad doar ce platesc! Asa e si cand transmit meciuri.
Nu intru in polemica cu nimeni, insa acest pool nu prea isi are rostul aici.Toti care intram aici avem net si am vazut filmele (daca am vrut).
with who key you are watching gigi TV
Nu te contrazic dar stiu cum este PPV dar asta de la digi film mie nu mi se pare PPV cu un singur film care ruleaza 24/24.Eu mam uitat odata cand au fost acuma recent key-uri pe EPG la DIGI FILM 1 si 2.Si am vazut ca era la o anumita ora Documentarul ala cu pesti ,dupa aia era Happy Feet,un alt film nu mai stiu cum se cheama dar era vorba de infiltratul ala politist care se baga in mafie.Si inca un film comedie.Iar diferenta intre Digfilm1 si 2 era cam la 1.30 sau 2.00 ore.Deci spun ce am vazut nu ce visez ca o sa fie.
cum am azbox.vad digi film fara intrerupere,cu subtitrare........credeti-ma nu m-am uitat la niciun film pe digi film.prefer taquilia...d+
as avea si eu o dorinta daca esti dispus sa faci.Dute si tu pe canalul gigi film 1 si apasa pe tasta epg si daca poti fane si noua o paza cu tetaliile care le da acolo de programul de difuzare ale filmelor care sant.Te rog mult daca poti sa afaci si sa o atasezi si aici .Deoarece vreau sa demonstrez ca DIGIFILM nu este un PPV cum sant altele in alte tari.Mersi de intelegere.![]()
Program din epg la gigifilm1:
Pe site-ul oficial...
Sunt ceva diferente...
astea de pe azbox...