Ca sa lamuresc bine cum este treaba cu PPV Sky Italia.
Modalitatea este urmatoarea:
1.Poti viziona filmul dorit la ce ora vrei si minutul care vrei in momentul cand ai facut achizitionarea filmului din Telecomanda.
In acest mod tu poti viziona filmul ales ,iar un prieten de al tau sau alta persoana poate viziona acelasi film in aceeasi modalitate de achizitionare prin telecomanda la o diferenta de 5 minute sau 15 minute etc.
2.Poti viziona filmul dorit achizitionindul prin telefon dar il poti vedea cand este transmis.
Prima Fila CINEMA sint primele 9 canale
Un film este difuzat de 4 sau 5 ori pe zi depinde timpul filmului.
Prin telefon cand lai achizitionat poti specifica chiar si data si ora in care vrei sa il vezi.
3.Ultima modalitatea este REC ON-LINE
Din orice parte a lumi esti te conectezi pe site-ul lor si faci inregistrarea on-line.Iar inregistrarea se face direct in receptorul tau care este acasa ramas si la intoarcere poti vedea ceea ce ai decis sa inregistrezi
Acesta functioneaza doar cu decoderul MY SKY
Mai multe detali aici
http://www.skylife.it/html/clienti/s...ec_online.html
Aceste detali mi sau dat in momentul acesta de la asistenta SKY ITALIA
daca nu credeti sunati la telefonul acesta 199 100 400
Replica:Are DIGI FILM aceste obtiuni
deoarece dupa cum spun astia este ca OTOMANU de mine ca vezi cand vrea muschi tai.
Poate peste 20/30 de ani vor ajunge DIGITV si la acest nivel cu doar 2 canale PPV
turkule cred ca tu vorbesti de VOD nu de PPV.
si nu vreau sa apar pe nimeni insa noi romanii asa suntem carcotasi pana la dumnezeu .... pana nu am avut PPV am vrut PPV acum ca avem nu e PPV e nashpa e cutare e cutare ... hai sa fim seriosi.... cati dintre noi am mai fost intr-un cinematograf ... toata lumea vrea moka ... cat nu au fost key nimeni nu comanda filme acum ca sunt key toti se uita la ppv ...
sincer nici eu nu ma uit, insa calitatea nu e chiar asa nashpa si filmele nu sunt chiar asa vechi... spre exemplu v from vendeta a fost la digi film prin iarna cand sa lansat canalul iar pe hbo e premiera in luna octombrie (dupa o reclama vazut la ei) asa ca ... repet nu iau apararea digi sau digi film, insa ce e corect e corect ... iar romania nu e la nivelul germania, italia, franta asa ca si servicile in materie de audiovizual sunt la nivelul la care suntem. Iar in privinta ca HBO sau HALMARK sunt mai bune ca niste servicii PPV sunt doar pareri personale .. ca daca nu iti plac filmele noi atunci nici PPV de la Premiere sau D+ nu iti plac ca doar sunt filme noi .. si atunci sunt de acord cu tine Halmark si HBO cu multe filme suedeze etc si reluari e mai bun decat un serviciu PPV
Last edited by stailus; 23-09-07 at 01:54.
Astazi am vazut statistica filmelor difuzate de Digifilm.
http://www.digifilm.ro/clasament_filme.php
Happy Feet reluat de 248 de ori!!!!
...si lista continua...
Super PPV![]()
Astazi e de 266 de ori! Va bate toate recordurile! Se va toci DVD-ul![]()
Il va rula pana cand nr. reluari = nr. subscrieri...altfel nu scapam de el.
Kworld DVB-S 100 PCI, Humax Digi+II, HSS 1160NA DigiTV, offset 0.8Fe, offset 1.15Fe, 40m cablu, LNB 0.2 dB Smart Titaniu