Am patin exact ce a patin si Cena. Acelasi receptor Globo 7010 CR, aceleasi cai de downloadare recomandate, am folosit cablu Null-modem, am facut acest lucru de 8-10 ori, imi arata ca se transfera datele, cand intru in meniul receptorului la sistem imi arata tot softul vechi cel din fabrica din 2006, nu se rescrie. Ce mai poate fi ? multumesc anticipat !

Reply With Quote
upa ce a-ti efectuat acesti pasi e posibil sa vi sse reseteze camul.Tastati 9339,intrati la fisierul de key,si cautati keya de au la gigel,este definida asa.NEMM RO,si incepe cu rindul de sus cu 45,primele 2 cifre,are furnizor adica providerul 002011,acolo primul rind de sus dati edit si editati cu 0000000000,dar numai rindul de sus.Asa ati stopat keya de AUTOROL sa nu mai mearga pe cautare,sansele fiind minime ptr resetarea camului,dar nu uitati trebuie sa intrati la sectiunea key code,nagravision,Cu respect si multa bafta,daca aveti nelamuriri,ne auzim pe mess,sau pe forum.SUCCESS.

,primul din grila nu este bun,mai jos este altul care este compatibil,tot de aici luati si AVUpgrade,si key,Mii de scuze si cu respect.