0

Dislikes:
0
-
Member
Beginner
900hd Esata Hdd
Cum se instaleaza un HDD ESATA pe 900?
Am un WD de 750 ( 2 partitii de 350) si daca il conectez nu mai booteaza.
Trebuie format mai intai (ext3 sau ext2)?
Multumesc.
-
Standard RSP member
IPbox900DH si HDD eSATA WD My Book 1T
Doresc sa cumpar un HDD WD My Book 1T 7200 sata2 care sa-l conectez la ipbox pe eSATA.
Banuiesc ca va merge fara probleme ???
Va rog ceva pareri daca ati testat configuratia asta.
Multumesc.
-
Re: IPbox900DH si HDD eSATA WD My Book 1T
Snow poate sa te ajuta el are HD extern.
Aica e un file care o sa te ajuta cu conectare HDD la ipbox
http://www.upload-drive.com/1484/IP9...ns_USB_HDD_pdf
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
Re: 900hd Esata Hdd
HDD-ul trebui format, iar daca nu merg prin meniu, atunci se poate hdd format by force.
Cum se procedeaza:
-inchideti receptorul din telecomanda, apoi de la butonul din spate
-conectati hdd-ul
-alimentati hardul ori extern, ori intern
-apasati simultan butonul de on/of precum si cel cu sageata in jos, apoi deschideti receptorul dela butonul din spate
-asteptati formatarea hardului
-
Member
Beginner
Salut,
Eu nu am reusit sa-l fac sa mearge dar am inteles ca trebuie setat pe sata1 hd din jumperi si functioneaza. Nu vreau sa pierd garantia si am renuntat sa mai incerc. Vreau sa gasesc un esata enclosure de 2.5 cu alimentare de 5V si sa iau separat un hdd de laptop sata1.
Bafta
-
Standard RSP member
In primul rand salut toti membrii forumului. Urmaresc cu interes de mai mult timp diversle topicuri, sant f. interesante.
In ceeace priveste intrebarea lui Tavy, poate impartasand experienta mea cu esata o sai fie de folos.
Eu initial am incercat cu WD MyBook 3,5" esata 320 Gb, NU a functionat. ( cred ca e de fapt sataII inauntru..). Apoi cu WD MyBook Esential 320 Gb 2,5" pe USB de mers a mers dar se intimpla din cand in cand ca sistemul ingheta. Dupa ce mi-am dat seama ca in cutie se afla un hdd sata 320 Gb, am cumparat un Icibox pt 2,5" care are esata si alimentare separata ( de la ipbox de ex. ) si am incercat asa. NU a functionat. De necaz am schimbat cu hdd din laptop, un seagate 120 Gb si totul e OK !!!