deci chiar se poate
![]()
Azi si clona mea a primit MAC de original. Operatiunea e f. simpla. Cu mentiunea ca am instalat a 2a varianta de imagine, cea cu extensie .img cu dreamup. Numai ca scriptul patchME nu se gaseste in folderul /var ci in folderul /bin.
- cd /bin
- ./patchME 00 00 00 00 00 00 si enter....00 - se inlocuieste cu un MAC de original.
Pentru teste am folosit apoi gemini 4.3.1 de asemeni instalat cu dreamup (am avut acces la blue panel) si apoi am revenit la nemesis. Tot timpul macul original s-a pastrat.
Succes
Zappa , multumesc oricum pentru faptul ca ne-ai spus si noua despre patch.
Pe acest forum (din cate stiu eu) s-a postat in premiera aceasta informatie.
Sunt convins ca mai erau si altii (poate nu aici) care stiau despre acest lucru dar au tacut din motive ...financiare. Probabil zappa a stricat ceva combinatii unora , mai putini binevoitori.
![]()
Fost membru al acestui forum
e lasa ca ca doar a prostit multa lume acuma e mai bine ca fiecare isi poate face cu mana lui singur.Dece sa mai arunce bani asa aiurea pe clone la pret de original.Bravo zappa esti super tare.Ai distrus afacerea la lume acuma o sa caute altceva de munca.
Mie sincer imi pare bine de chestia asta ca au fost multi tepuiti.Asta poate le va fi acelor persona care au procedat asa o lectie pentru ca nu este bine sa maninci doar tu maninca toata lumea.Iar cine nu stia si au fost arsi imi pare rau de ei dar le sugerez altadata sa deschida ochii si cand mai vor sa achizitioneze ceva sa legaturi serioase cu persoane serioase.
Inca odata te felicit zappa
Am reusit si eu sa schimb mac-ul datorita lui @zappa, care are un caracter deosebit.
Am modificat prima clona pe 16.08.2008 si deocamdata e OK (desigur ,cu imaginea gp 4.40 oficiala).
Sunt ceva ore de cand am pus si gp 4.50 (oficiala) pe o clona modificata.
Deocamdata e OK.
Poate cineva sa faca un mic how-to? deci pas cu pas cum se procedeaza pentru introducerea noului MAC.