Quote Originally Posted by dragsat View Post
daca spun si eu ca se face publicitate gratis imi dati ban sigur mai ales din partea spaniolului pentru ca se simte cu musca pe caciula.

.........

acum sa-mi spui tu Spaniolule unde-i mai convenabil? la tine sau la altii
Am voie sa vorbesc despre Digi,Dolce,Max,Focus sau Boom?Sau nu imi dai voie ca le fac publicitate?
Despre ce nu iti mai cade tie bine sa vorbim?Asta ca sa stiu sa nu imi iau suturi de la tine cand nu iti convine ceva.Altfel daca ti s-a pus pata pe spaniol ai PM la dispozitie,nu trebuie sa il contrezi in fiecare topic.Vezi ca pe alte forumuri se face publicitate la un DTH in prostie dar nu te-am vazut sa iei atitudine pe acolo,din contra.
Inca o data:unde vezi tu publicitate?Eu am scris despre GSP-uri ca sunt free,pe mine de ce nu ma acuzi de publicitate?Ai facut o obsesie pe care eu nu prea o mai inghit.Iti place pe aici bine,altfel vad ca atarni doar ca sa il iei pe spaniol peste picior.
Legat de ban vezi ca nu functioneaza ce incerci tu sa faci,daca incalci regulamentul ti-l iei:
Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
E ultimul avertisment.