Din Septembrie asteptati-va la mari surprize!!!
Din Septembrie asteptati-va la mari surprize!!!
Eu sunt si abonat focus, si-mi place foarte mult sistemul de facturare, dar sincer, tot astept surprize de ceva timp si nimic.
Last edited by Snow; 09-08-08 at 12:17.
Noutatile vor fi aici;
http://www.focussat.ro/
Stii ceva sigur sau din auzite? Ca zvonuri au mai fost.
Eu unul nu ii mai inteleg pe cei ce conduc aceasta firma! Toata lumea adauga tot felul de canale tv, iar Focus nici nu a auzit de Eurosport, Discovery Civilization (World) si cate si mai cate care lipsesc cu desavarsire din grila. Apoi, de zvonuri suntem pe deplin satuli. Sunt abonatul lor de la inceputul inceputurilor, dar cred ca ma lipsesc de ei in scurt timp! Singurul avantaj real e sistemul de plata, in rest nimik! Mai dati si un refresh paginii net ca e plina de praf !!!
Toate Bune!
Alex
Last edited by alex; 27-08-08 at 15:26.
asteapta ca cineva mai mare decat el sa-l pape(cumpere)
ce rost mai are sa faca investii daca trebuie sa vanda
Nici eu nu am incredere in cei care detin Focus.
:
am antena focus sat si pe ecran mi-a aprut mes new chanels update asteptati(am mai spus asta) noutatea care este au aparut canale de la 106 la 130 dar pe ecran apare mesajul canal codat ce inseamna asta ? singurul post nou e Televizunea U. explicati=mi si mie de ce apare mesajul canal codat?
sanatate si mersi mult
poti vedea/abona doar cele cu ,,interzicere acces,,ce mai prinzi tu sunt alti prov.si citeva free...uitate aici;http://flysat.com/1west.php
Ca sa vezi si celelalte canale(exceptie upc direct) iti trebuie un "diavol" emulat la 1.31!Important ca "diavolul" sa fie ok cu receptorul dat/luat.
Cu el vezi si nemtii si no***cii/scandinavii(+altii) care au o imagine mult
mai buna ca al lui focus sat,care la randul lui are cea mai buna imagine
mioritica,dar o mai da si "a la dijica tivi" cateodata.
O solutie f buna e dreambox 7020+diablo cam (kaon 570+tot diablo cam).
Succes!Stii cum se zice:tot patch-ul iti da sau iti ia din canale.
Detalii gasesti la rubrica de "cam" tot de aici sau de pe alte forumuri straine!
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de