Focusul este marea dezamagire dintre DTH-urile autohtone! Cea mai slaba grila de programe!
Singurul avantaj este modul de plata - prepay, asemanator incarcarii cartelelor gsm. In rest sunt la limita de jos a ofertei...
Cand au de gand cei de la focus sa mai adauge 1 sau 2 tp-uri?
Thor 5 e sus,thor 6 vine in primavara lui 2009 si nik (tot patch-ul imi da canale)!!!
Deci,noutati pe cand?
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Focusul este marea dezamagire dintre DTH-urile autohtone! Cea mai slaba grila de programe!
Singurul avantaj este modul de plata - prepay, asemanator incarcarii cartelelor gsm. In rest sunt la limita de jos a ofertei...
Din Septembrie asteptati-va la mari surprize!!!
Eu sunt si abonat focus, si-mi place foarte mult sistemul de facturare, dar sincer, tot astept surprize de ceva timp si nimic.
Last edited by Snow; 09-08-08 at 12:17.
Noutatile vor fi aici;
http://www.focussat.ro/
Stii ceva sigur sau din auzite? Ca zvonuri au mai fost.
Eu unul nu ii mai inteleg pe cei ce conduc aceasta firma! Toata lumea adauga tot felul de canale tv, iar Focus nici nu a auzit de Eurosport, Discovery Civilization (World) si cate si mai cate care lipsesc cu desavarsire din grila. Apoi, de zvonuri suntem pe deplin satuli. Sunt abonatul lor de la inceputul inceputurilor, dar cred ca ma lipsesc de ei in scurt timp! Singurul avantaj real e sistemul de plata, in rest nimik! Mai dati si un refresh paginii net ca e plina de praf !!!
Toate Bune!
Alex
Last edited by alex; 27-08-08 at 15:26.
asteapta ca cineva mai mare decat el sa-l pape(cumpere)
ce rost mai are sa faca investii daca trebuie sa vanda
sunt abonat de cateva zile la focus sat. la inceput am prins 66 de prog tv, de ieri mi-a aparut pe ecran mesajul Asteptatise updateaza canalele ceva de genul. cand dau de la canalul 67/105 imi apare mesajul interzicere acces si dupa aceia nimik imi ramane ecranul negru
ce tre sa fac sa prind si acele canale de la 67/105 mentionez ca sunt memorate apar si numele dar nu apare imaginea multumesc
Nici eu nu am incredere in cei care detin Focus.
: