Aici puteti dezbate absolut orce subiect pe aceasta tema,incepind cu cele autohtone ex; GIGI si terminind cu cele din afara ex;Canalsat FR. :wink:
Dislikes: 0
Aici puteti dezbate absolut orce subiect pe aceasta tema,incepind cu cele autohtone ex; GIGI si terminind cu cele din afara ex;Canalsat FR. :wink:
1.motivul e simplu - BANIIOriginally Posted by snow
2.cunosteti pe cineva care nu le schimba?(unii si la cateva secunde o data...)
Asta da ,aici ai dreptrateOriginally Posted by staric
:wink:
Staric are perfecta dreptate in ceea ce zice insa eu vreau sa mai adaug ceva.La noi in tara nu exista inca interese sa se faca publice keyle si cand spun asta ma gandesc la stransa relatie a unor producatori de receptoare cu platforme dth si aici vreau sa exemplific cu Digital+ care se zvoneste ca ar fi fost in spatele unor vanzari de receptoare fta cum ar fii Mvision.In ultimii doi ani s-au vandut masiv aceste receptoare existand patchuri autoroll in functiune pe intervaluri de timp f.lungi pana la incepere campionatului mondial de fotbal cand s-a inchis robinetul.Vreau sa va mai spun ca in tot aceal timp cand Mvision se vindeau in Spania ca painea calda si existau lungi liste de comenzi in magazinele distribuitoare nu existau patchuri autoroll ptr alte marci de receptoare.Sa fie oare numai o coincidenta,sau e vorba de piratarea propriului semnal pentru obtinerea unor bani frumosi din vanzarea de receptoare...??? :wink:
Cind vezi ca norma de codare pe care o ai e sparta si nu ai suficienti bani sa treci la alta iar costurile schimbarii cardurilor sunt mari atunci aplici aceasta varianta,te revinzi dar sub alta forma,iar beneficiile sunt uriase,in legatura cu gigi,nu exista interes,key au fost si sunt si in prezent,dar ele dupa ce au fost publice o anumita perioada acum exista doar in cercuri restrinse,deoarece nu exista interes pentru ele,daca interesul ar fi fost cum e cel de la D+ atunci cu siguranta situatia ar fi fost altfel,dar la ce sa te uiti la gigi? in afara de HBO? la programele de canal?Originally Posted by coburn
![]()
care sunt bagate ca umplutura :wink:
pai stai putin....si cu firma de criptare cum ramine?...sau e intelegere si acolo?Originally Posted by coburn
E ca si cum ai face in RO,o societate si pe linga ea altele mai mici-capuse care nu au nici o legatura cu societatea in sine dar ruleaza 90% din banii societatii ,e simplu,e cum ar spune cineva din finante; un joc al sortii oferit de legislatie,norocosi sunt cei ce stiu cum si cind sa ruleze banii' :wink:Originally Posted by mondo
Am facut o analiza a pachetului Dolce si am ajuns la concluzia ca mai bine de 38% din totalul canalelor se pot receptiona gratis iar aprox.50% sunt romanesti, din cealalta jumatate de canale straine vreo 4 sau 5 sunt umplutura ex. (The Money channel etc..).Merita sa platim asa ceva?
S-ar mai impune o intrebare tot retorica,merita sa ne batem capul ptr a decoda platforme de asemenea valoare?![]()
![]()
![]()
Ne intoarce de unde am plecat...
Din punctul meu de vedere - DA
In primul rand(cum am mai spus-o..) poate asa ii facem mai buni daca altfel nu inteleg, si in al doilea : daca ei ne "frig" (...la concluzia ca mai bine de 38% din totalul canalelor se pot receptiona gratis ...) noi de ce om fi sfinti?
Cu DOLCE nu am nimic inca.Nu sunt nesimtiti si isi vad lungul nasului au preturi cat de cat normale.Eu am ce am cu DIGI ne cam ard incet dar sigur (pe mine nu mai au ocazia ca am reziliat cu ei![]()
![]()
)
Ai perfecata dreptate...Originally Posted by staric
Si treaba asta cu "platforma de programe este slaba si nu merita efortul" s-au "20ron nu reprezinta o suma pentru un abonament", parerea mea, este un mod de aparare pentru dth-urile romanesti...
Nu vreau sa deranjez si sa supar pe nimeni dar incep sa simt un miros de RDI pe aici
Respect
Avem 5 platforme DTH si doar la ce-a mai slaba apar din cand in cand ceva DCW-uri.Ar fi timpul sa intram si noi in randul lumii.
Nu e miros ... de nimic ... e un virusOriginally Posted by dyngo
Da! Foarte mult timp am fost intoxicati cu astfel de fraze pana am inceput sa credem in ele ca fiind adevarate..... si cine a cazut in capcana acum le apara ( nu vreau sa bag si politica - dar aducetiva aminte de metodele regimului comunist).Mai adaugam si un pic de BANI ..... si obtinem un sistem de aparare pe care il invidiaza si Kudelski...
Bravo lor! In privinta asta sunt cei mai TARI...si-i apreciez pentru aceasta.
Iar partea "adversa".....TACERE!!!???( pe BANI!?)