Results 1 to 10 of 10

Thread: Tv Tuner kworld 323U

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Tv Tuner kworld 323U

Salutare mi-am achizitionat de curand un tv tuner kworld 323u si am o mare problema la el , cand ii dau sa imi caute programele imi gaseste canalul de la BOOM, dar prin de linii si sunetul fasneste !!! Stie cineva care este problema ?

Era sa uit , de cateva zile cand intru in apilcatia lui (Hyper media center ) imi apare ca prin minune programele si se vad clar , dar incep sa isi piarda singure din claritate ! Oare o fi de la Vista ?Dar pe cutia de la tv tuner imi arata ca ar fi compatibil .

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Tv Tuner kworld 323U

1. Mai fai si tu un upgrade la Vista poate ca ai trebuie ceva dela microsoft ca sa fie compatibil cu el si tu nu al ai instalat in Vista

2. Nu este un tuner satelitar este digital terestru

ia uitate mai bine pe cutie acolo nu scrie TV Tuner Kworld DVB-T 323U

uite nu este asta TV Tuner Kworld DVB-T 323U
    Last edited by Turku; 03-08-08 at 20:55.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Asa scrie pe cutie TV Tuner Kworld DVB-T 323U si din aceasta cauza pentru ca este digital imi apare aceasta "eroare" ?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci hai sa ne intelegem.Ce ai tu este un tuner digital terestru.Adica daca esti intro zona a romaniei unde deja se transmite anumite canale tv in DTT le poti receptiona atit cele analogice cat si aceste noi posturi transmise in Digital Terestru.Iar ca tu sa receptionezi Boom pe un tuner DTT este imposibil.De ce?nu poate receptiona frequentele satelitare deoarece sant mult mai mari fata de cele DTT si de cele analog.O singura solutie ai doar sa selectezi la obtiune acolo la scanare antena analog,antena digital sau cablu.Si in momentul ce ai selectat cablu tv poti scana posturile tv transmise pe cablu in romania.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai o singura posibilitate; daca ai receiver coship il legi la tv-tuner prin mufa RF si dai scanare sa iti caute tunerul frecventa RF,daca ai receiver kaon incearca sa il legi prin jak-uri dar la iesirea receiverului sa ai un adaptor scart.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Tv tunerul este legat prin mufa RF si asta este problema cand ii dau sa scaneze frecventa RF o gaseste dar neclara ! Ca prin minune defiecare data cand deschid Aplicatia de la tv tuner imi apare frecventa clara ,dar dupa 1 min incepe sa se strice si sa se vada cum o gaseste el

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by pikayo View Post
    Tv tunerul este legat prin mufa RF si asta este problema cand ii dau sa scaneze frecventa RF o gaseste dar neclara ! Ca prin minune defiecare data cand deschid Aplicatia de la tv tuner imi apare frecventa clara ,dar dupa 1 min incepe sa se strice si sa se vada cum o gaseste el
    Vezi ca ai o optiune de cautare fina,caut-o, foloseste-o si in clipa in care ai imagine clara si sunet da salvare si va fi ok!,cautarea o faci pe modul analog!!! daca folosesti mufa RF,iar daca folosesti jak-uri pe CVBC.