Results 1 to 15 of 18

Thread: Ajutor !!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ajutor !!!

Multumesc pentru raspunsurile primite . Deci se poate pune pe receiverul principal linia de ccam iar apoi data mai departe catre optibox ?Referitor la receiverul hd fara suparare intreb si de kathrein tot din citite nu din experienta . Deci cum ramane cu bani sau fara bani share nu vreau sa am intreruperi . Daca imi propuneti cu bani va rog dati si exemple cei care ati folosit !

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by adituu View Post
    ... Deci se poate pune pe receiverul principal linia de ccam iar apoi data mai departe catre optibox ?Referitor la receiverul hd fara suparare intreb si de kathrein tot din citite nu din experienta ....
    Daca ai drept de reshare poti da mai departe din primul receiver in restul ; dreptul de reshare il stabileste administratorul serverului in care se afla cardul si eventual il poti negocia .
    Kathrein si IpBox900HD folosesc pt share retele gbox/mbox sau mult mai rar ( in retele private ) servere NewCS .

Eu asi zice sa :
    - cumperi un Optibox ( vezi la shop )
    - cumperi o antena+LNB+motor HH
    - le montezi/configurezi .
    - intrii intr-o retea de share
    vezi ce iti ofera ( de obicei se dau conturi de test ) si te decizi cit de mult te intizi cu hobby-ul
    Last edited by pacala68; 04-08-08 at 10:32.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Bun deci ramanem la reteaua de share . Da-mi un link catre asa ceva daca ai idee please . Este mai bun gbox sau ccam ? Ce implica un server pentru asa ceva daca pun o linie de share de accea platita si apoi dau eu unde vreau si cum vreau ?Exista si posibilitatea de a pune un router care sa faca asa ceva sau numai server de linux ???Referitor la reteua de share daca nu este voie de pus aici linhuri pe private .

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu as zice ca raspunsurile colegilor ar fi cam de ajuns momentan acum nu ramane decat ca tu sa iti achizitionezi ceea ce iti trebuie sau ceea ce ai decis.Pentru instalare daca nu te descurci sant destui baieti pe aici pe forum foarte valabili si ajutatori si se pot deplasa la tine sa te ajute.Dupa ce ai terminat nu iti ramane decat finalul de facut.
    Share-ul.
    Sper sa auzim si noi ajutorul primit de la baieti.
    Basta si succes din partea mea.

PS: Orice lucru are un inceput.

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cel mai simplu daca tot spui ca dispui de bani, cumpara dreambox 500, chiar si clone, pune un card de tvr si ai sa gasesti cu cine sa testezi.
    Atentie!!!! Discutiile despre sharing pe bani nu-si au locul pe acest forum!!!!!!!