Dupa cele scrise vad ca problema de bani nu este important este cateva sfaturi si detali cam ce sa isi cumpere si cum sa faca.Stiu ca este cineva aici care poate sa ai faca o oferta si chiar sa il ajute.Daca era aici in italia il ajutam eu personal.
Dupa cele scrise vad ca problema de bani nu este important este cateva sfaturi si detali cam ce sa isi cumpere si cum sa faca.Stiu ca este cineva aici care poate sa ai faca o oferta si chiar sa il ajute.Daca era aici in italia il ajutam eu personal.
Partea financiara este in procent de 10 % . Pentru receiverul de la munte si cel de acasa vreau sa gasesc cea mai buna varianta pret in schimb pentru antena motor si asa mai departe chair nu conteaza . Contul de ccam am gasit undeva la 20 de euro pe luna zsharing.com daca stiti in alta parte la un pret mai bun sau o calitate mult mai buna cu atat mai usor . Multumesc pentru raspunsurile primite asa de repede .
nu platii pt sharing... sharing is free
.. apropo siteul zsharing.com e virusat
M-am gandit ca decat sa dau 100 de ron la un dth autohton , prefer sa platesc 70 si sa vad aproape tot ce se poate vedea . Astept in continuare sfaturi !!!![]()
la munte ai net?
dar ceva ca vei avea nevoie sa deschizi niste porturi!
al doilea lucru este ca tu vrei in sufragerie sa fie dependent de toate celalalte deci un H-H separat cu o antena de 1.20-1.25ar fi cam de ajuns, daca vrei mai multi sateliti pentru cele 2 camere, lnb twin la fiecare satelit pe care il vrei la fel ai nevoie si de comutatoare (diseq) si normal o antena (acum depinde de buget)
ptr sharing nu plati nici un ban asa ceva e o ipocrizie din partea celor care cer bani ptr sharing deci: fara bani sharing is free
Last edited by fery21; 03-08-08 at 19:56.
..::EGAMI TEAM::..
Multumesc de raspuns gobi2000 . La munte este net de la romtelecom deci nu este nici problema . Acum referitor la acasa ramane sa pun 2 antene una pentru mine in sufragerie si inca una pentru celelalte televizoare acolo se poate sa mearga doar pe unul din sateliti imi este suficeint pentru restul un max dar numai ca trebuie sa-mi spui din punct de vedere al receiverelor pe ce mergem ca sa pot folosi linia din ccam pe toate inclusiv la munte . Cum obtin acea linie care sa aiba cat mai multe canale in special dth-urile romanesti si sky !
casa obti acele lini cccam nu este gratis(depinde de prieteni),pui la bataie tu Boom,Dolce,Focus,Maxx si ce mai ai si alti ati dau ce card local au ei.Deci este un schimb de carduri.La gratis mai intimpini si freezuri si incepi sa injuri dupa aceea.Asa la schimb de card ai mereu la distanta 1 si nu vei intimpina probleme.
Asta depinde si de cine este curios din straini sa vada un canal romanesc.Ala ia e la tine si da la altul.Ca sa isi faca el serverul mai mare.
PS.cred ca multumirile au fost pentru sfatul asta:
ptr sharing nu plati nici un ban asa ceva e o ipocrizie din partea celor care cer bani ptr sharing deci: fara bani sharing is free
Dai si tu un 600 de euro pe an la un abonamet de sky italia si sa vedem daca ti se pare normal sa nu faca lumea cu plata .Un Maxx pe un an este 180 de euro.
Arunca o privire sa vezi preturi
Last edited by Turku; 03-08-08 at 21:38.
banuiesc ca administratorul serverului pay cccam o sa ti dea reshare 0 ( adica numai poti re sherui altor receivere )
serverele cinstite sint facute cu un nr limitat de provideri deci va trebui sa ai mai multe servere
Receiver DH cu cccamd este unul singur DreamBox 800 HD
Restul receiverelor - ieftinul Optibox
Antena fixa ( marimea functie de locatie ) cu LNB Quad ( duce 4 receivere independente ) ; daca iei Max trebuie multideed pentru cei trei sateliti ( o antena offset mai mare ) cu 3 LNB Quad + 4 switch diseqc 4/1 ( 4 intrari si o iesire )
Pe langa cele spuse de @smv iti recomand un abonament full la Dolce (daca tot ai contract pentru internet) si sigur vei gasi si linii cu Sky.Cardul pus in receptorul HD si linii catre Optibox-uri (sau clone de la cei care vand).Eventual celelalte receptoare puse pe Hellas.
:
Multumesc pentru raspunsurile primite . Deci se poate pune pe receiverul principal linia de ccam iar apoi data mai departe catre optibox ?Referitor la receiverul hd fara suparare intreb si de kathrein tot din citite nu din experienta . Deci cum ramane cu bani sau fara bani share nu vreau sa am intreruperi . Daca imi propuneti cu bani va rog dati si exemple cei care ati folosit !