Results 1 to 15 of 18

Thread: Ajutor !!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ajutor !!!

Am stat si am citit cam 2 zile pe forum dar tot am nevoie de ajutor . Vrea sa ma ajutati sa cumpar pentru urmatorea configuratie . Plasma Hd sufragerie , 3 televizoare in casa plus un televizor la munte . Am nevoie de antene si receivere .M-am gandit sa fac un abonament de pe un seit de ccam dar vreau sa ma ajutati sa fac cea mai buna alegere pentru a putea sa dau respectiva linie si la celelalte receivere fara sa pltesc suplimentar . Mentionez ca primul receiver vreau sa fie hd pentru plasma iar cu restul doar sa aiba ccam si sa se vada bine .Caut cea mai optima solutie .Va multuemsc mult de tot anticipat pentru sfaturi !

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Default Re: Ajutor !!!

Quote Originally Posted by adituu View Post
    Am stat si am citit cam 2 zile pe forum dar tot am nevoie de ajutor . Vrea sa ma ajutati sa cumpar pentru urmatorea configuratie . Plasma Hd sufragerie , 3 televizoare in casa plus un televizor la munte . Am nevoie de antene si receivere .M-am gandit sa fac un abonament de pe un seit de ccam dar vreau sa ma ajutati sa fac cea mai buna alegere pentru a putea sa dau respectiva linie si la celelalte receivere fara sa pltesc suplimentar . Mentionez ca primul receiver vreau sa fie hd pentru plasma iar cu restul doar sa aiba ccam si sa se vada bine .Caut cea mai optima solutie .Va multuemsc mult de tot anticipat pentru sfaturi !
    si bani conteaza sau nu? ai un anumit arem? sa stim cam unde sa te indrumam!
    ..::EGAMI TEAM::..

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa cele scrise vad ca problema de bani nu este important este cateva sfaturi si detali cam ce sa isi cumpere si cum sa faca.Stiu ca este cineva aici care poate sa ai faca o oferta si chiar sa il ajute.Daca era aici in italia il ajutam eu personal.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Partea financiara este in procent de 10 % . Pentru receiverul de la munte si cel de acasa vreau sa gasesc cea mai buna varianta pret in schimb pentru antena motor si asa mai departe chair nu conteaza . Contul de ccam am gasit undeva la 20 de euro pe luna zsharing.com daca stiti in alta parte la un pret mai bun sau o calitate mult mai buna cu atat mai usor . Multumesc pentru raspunsurile primite asa de repede .

Standard RSP member AaA's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu platii pt sharing ... sharing is free .. apropo siteul zsharing.com e virusat

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

M-am gandit ca decat sa dau 100 de ron la un dth autohton , prefer sa platesc 70 si sa vad aproape tot ce se poate vedea . Astept in continuare sfaturi !!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Partea financiara este in procent de 10 % . Pentru receiverul de la munte si cel de acasa vreau sa gasesc cea mai buna varianta pret in schimb pentru antena motor si asa mai departe chair nu conteaza . Contul de ccam am gasit undeva la 20 de euro pe luna zsharing.com daca stiti in alta parte la un pret mai bun sau o calitate mult mai buna cu atat mai usor . Multumesc pentru raspunsurile primite asa de repede .
    pai imi dai mie 15 euro pe luna si iti dau SKY Italia 2 packete MONDO+CINEMA +CANALELE HD

PS.Asta dupa ce ai voi da drumul la server.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc de raspuns gobi2000 . La munte este net de la romtelecom deci nu este nici problema . Acum referitor la acasa ramane sa pun 2 antene una pentru mine in sufragerie si inca una pentru celelalte televizoare acolo se poate sa mearga doar pe unul din sateliti imi este suficeint pentru restul un max dar numai ca trebuie sa-mi spui din punct de vedere al receiverelor pe ce mergem ca sa pot folosi linia din ccam pe toate inclusiv la munte . Cum obtin acea linie care sa aiba cat mai multe canale in special dth-urile romanesti si sky !

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

M-am gandit ca decat sa dau 100 de ron la un dth autohton , prefer sa platesc 70 si sa vad aproape tot ce se poate vedea . Astept in continuare sfaturi !!!
    Quote Originally Posted by Turku View Post
    Dupa cele scrise vad ca problema de bani nu este important este cateva sfaturi si detali cam ce sa isi cumpere si cum sa faca.Stiu ca este cineva aici care poate sa ai faca o oferta si chiar sa il ajute.Daca era aici in italia il ajutam eu personal.
    nu cred ca toata mumea cumpara o plasma neaparat ptr faptul ca are bani si nu are ce sa faca cu ei ,e posibil sa fi facut eforturi mari uni sa poata sa il cumpere!
    ..::EGAMI TEAM::..