Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 13 of 13

Thread: AJUTOOOR!! urgent!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default AJUTOOOR!! urgent!

Povestea e simpla; am depasit viteza legala in localitate + 55 km/h permis suspendat 3 luni amenda 450 ron,am asteptat sa expire dovada ma-m prezentat la examenul teoretic unde am obtinut 14 puncte din 15 fiind admis,am platit amenda 450 ron si...aici intervine circul; trebuie sa faci un mic dosar cu; copie dovada stampilata in urma examenului teoretic,copie proces verbal,copie CI si..o cerere prin care soliciti eliberarea permisului auto la 30 de zile neavand alte infractiuni rutiere pana in prezent,acest dosar se depune la registratura politiei judetene [Alexandria] se asteapta 3-7 zile si suni la ei,a trecut termenul am sunat si...respinsa cererea de eliberare a permisului inainte de termenul de 3 luni,motivul? o sa va vina prin posta la adresa unde domiciliati,asta a fost raspunsul unei dudui de la celalalt capat al firului.

Cine imi poate oferi o solutie pentru a redobandi permisul inainte de cele 3 luni avand in vedere ca am respectat tot ceea ce scrie in legislatie?
    Multumesc anticipat tuturor celor ce vor da o mana de ajutor!

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: AJUTOOOR!! urgent!

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Povestea e simpla; am depasit viteza legala in localitate + 55 km/h permis suspendat 3 luni amenda 450 ron,am asteptat sa expire dovada ma-m prezentat la examenul teoretic unde am obtinut 14 puncte din 15 fiind admis,am platit amenda 450 ron si...aici intervine circul; trebuie sa faci un mic dosar cu; copie dovada stampilata in urma examenului teoretic,copie proces verbal,copie CI si..o cerere prin care soliciti eliberarea permisului auto la 30 de zile neavand alte infractiuni rutiere pana in prezent,acest dosar se depune la registratura politiei judetene [Alexandria] se asteapta 3-7 zile si suni la ei,a trecut termenul am sunat si...respinsa cererea de eliberare a permisului inainte de termenul de 3 luni,motivul? o sa va vina prin posta la adresa unde domiciliati,asta a fost raspunsul unei dudui de la celalalt capat al firului.

Cine imi poate oferi o solutie pentru a redobandi permisul inainte de cele 3 luni avand in vedere ca am respectat tot ceea ce scrie in legislatie?
    Multumesc anticipat tuturor celor ce vor da o mana de ajutor!
    1. audienta la seful de la circulatie/permise - poate intelege sa respecte legea... (va fi contra-cost, evident)
    2. instanta si plangere penala pt abuz in serviciu - un avocat bun, ceva despagubiri, asteptare, sicane...

p.s. daca te duci in audienta ia-ti un reportofon la tine il disimulezi tu cumva si vei vedea cate poate face

bafta!
    cu mai mult de atat nu te pot ajuta... din pacate...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by JBTC View Post
    1. audienta la seful de la circulatie/permise - poate intelege sa respecte legea... (va fi contra-cost, evident)
    2. instanta si plangere penala pt abuz in serviciu - un avocat bun, ceva despagubiri, asteptare, sicane...

p.s. daca te duci in audienta ia-ti un reportofon la tine il disimulezi tu cumva si vei vedea cate poate face

bafta!
    cu mai mult de atat nu te pot ajuta... din pacate...
    Pai aici e beleaua....comandantul e cel ce a inregistrat viteza pe radar.....

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dute la un ziar local , cu putin noroc vei agita apele ...
    Fost membru al acestui forum

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Pai aici e beleaua....comandantul e cel ce a inregistrat viteza pe radar.....
    pai si ce daca... el te "asteapta"...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Sanse minime SPANIOLULE sa-ti recuperezi permisul inainte de 90 zile
    Doar interventii de la oameni "suspusi".

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by allexx1968 View Post
    Sanse minime SPANIOLULE sa-ti recuperezi permisul inainte de 90 zile
    Doar interventii de la oameni "suspusi".
    Da-mi o explicatie logica de ce,eu unul am facut totul conform legislatiei in vigoare;
    am platit amenda
    am asteptat sa expire dovada
    am luat testul scris
    am facut totul,in legislatie NU se specifica nimic despre cerere de eliberarea permisului ci doar de TEST!!

daca am facut totul conform legislatiei ei de ce fac cum vor?

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

astepta raspunsul,in rest plimbare placuta si mult aer curat
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Asta e legea:

Art. 221.
    - (1) Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce se reduce la 30 de zile, la cererea titularului, daca sunt indeplinite, cumulativ, urmatoarele conditii:
    a) a fost declarat admis la testul de verificare a cunoa.terii regulilor de circulatie;
    b) a obtinut permis de conducere cu cel putin un an inainte de savarsirea faptei;
    c) in ultimii 3 ani de la data savarsirii faptei pentru care se solicita reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce nu a beneficiat de o astfel de masura;
    d) in ultimii 2 ani de la data constatarii contraventiei pentru care se aplica sanctiunea
    contraventionala complementara nu a mai avut suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule sau tramvaie.
    (2) Conducatorul de autovehicul sau tramvai nu beneficiaza de reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, daca:
    a) perioada de suspendare a fost majorata, conform legii;
    b) a cumulat, din nou, cel putin 15 puncte de penalizare in urmatoarele 12 luni de la data expirarii ultimei suspendari a exercitarii dreptului de a conduce;
    c) a fost implicat intr-un accident de circulatie din care au rezultat numai pagube materiale, iar rezultatul testarii aerului expirat sau al probelor biologice a stabilit ca a condus vehiculul in timp ce se afla sub influenta alcoolului;
    d) sanctiunea contraventionala complementara s-a dispus ca urmare a neopririi la trecerea la nivel cu calea ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate ori in curs de coborare sau cand semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt in functiune.

Daca indeplinesti aceste conditii ar trebui sa ti-l dea!
    Eu l-am avut suspendat acum 2 ani 90 de zile pentru 137km/h in localitate la Deva. Am facut memoriu la IGP si am fost in audienta la seful politiei rutiere. Omul mi-a inteles motivele invocate pentru care am depasit viteza si am primit comunicare prin posta acasa ca s-a aprobat reducerea la 30 de zile dupa numai 5 zile... Poti face si tu memoriu la IGP si mergi in audienta.

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dar nici nu spune ca e obligatoriu sa-ti reduca perioada de suspendare.....
    Daca -mi mai aduc bine aminte....acolo scrie ''se poate '' reduce..perioada....bla bla.......si asta o decide ghici cine...???
    Comandantul serviciului circulatie....dar daca zici ca tocmai cu el ai avut ''intalnirea'' .....sincer slabe sanse sa -si schimbe chiar el sanctiunea aplicata.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by yky View Post
    Dar nici nu spune ca e obligatoriu sa-ti reduca perioada de suspendare.....
    Daca -mi mai aduc bine aminte....acolo scrie ''se poate '' reduce..perioada....bla bla.......si asta o decide ghici cine...???
    Comandantul serviciului circulatie....dar daca zici ca tocmai cu el ai avut ''intalnirea'' .....sincer slabe sanse sa -si schimbe chiar el sanctiunea aplicata.
    Sa vedem luni la audienta,orcum inregistrarea radar a fost facuta de o masina civila si nu inscriptionata cu insemnele politiei,deci El a incalcat primul legea nu eu!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

mai Spany condu si tu mai lejer

ca avem multe de vazut in viata asta
    nu numai turometru masinii si indicatorul de viteza
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)