-
Standard RSP member
Re: Skystar 1 X64
Am omis sa precizez ca e vorba de SS1 Rev. 1.5.
SS1 CI este alta placa cu alte drivere mai apropiata de Twinhan decat de skystar, din cate am citit io pe net.
-
Banned
rog moderatorul sa stearga asta aici ca a fost o greseala
Last edited by Turku; 03-08-08 at 22:22.
-
Banned
pai dupa cate scri in *D* se vede ca placa iti merge bine .Asa ca intrebari de baraj nu sant valabile aici.
Uite asta este driverul BDA
Last edited by Turku; 04-08-08 at 21:31.
-
Standard RSP member
Linkul nu functioneaza. In rest nu prea inteleg ce vrei sa spui.Placa e inca pe drum. Pregatesc drivere si ce mai e nevoie, de aceea intreb.
-
Banned
mai probeaza odata ca merge linkul
-
Standard RSP member
Din pacate softul respectiv nu prea mi a fost de folos. Acum insa ma confrunt cu o alta problema si anume rotirea HH cu SS1.Am primit placa si m am blocat in acest punct.Ajutati ma va rog!
-
Standard RSP member
Am reusit cu un program pe nume dixie.
-
Banned
pune asta la plugin chiar daca este de ss2 nu ai treaba .Nu il pune peste vplug sau altele ce ai acolo.Vplud punel intrun folder separat cu aceeasi denumire iar asta il lasi asa toate 3 file in folderul plugin.Dupa care nu ramine decat a deschizi progdvb si dai plugin iti apare diseq si faci setarile acolo.Pui cordonatele tale :lat/log,ce model de H-H e ,iar pentru transponder prebuie sa cauti un folder sateliti care il pui in folderul progdvb si cu mouseul il intoduci direct acolo unde til cere.si dupa ce ai facut setarile bine poti scoate la plimbare parabola sa se roteasca.
Diseq SkyStar 110